Wiki CRISTINA JOIA: biografie, vârstă, locul nașterii, sot, divort, contact

Vezi care este biografia Cristina Joia, locul și data nașterii, cine a fost soțul și dacă are copii. Descoperă prin ce boală a trecut Cristina Joia și ce CV- are designerul de la de la Visuri la cheie 2023, sezonul 10.

Conform biografiei Cristina Joia (vârsta 46 de ani) s-a alăturat echipei Visuri la Cheie în urmă cu patru ani de zile.

Deși a devenit cunoscută în toată țara după participarea la emisiune, designerul a fost dedicata meseriei sale încă din adolescență. 

Dacă CV-ul profesional cu care se mândrește Cristina Joia este public, designer-ul e foarte discretă cu viața personală și a divorțat în secret în urmă cu un an și jumătate. 

cristina joia biografie varsta copii divort boala

Cristina Joia a preferat să țină ascuns acest eveniment din viața mult timp. Deși părea că nu există deloc probleme în căsnicia cu fostul soț, Bogdan, lucrurile stăteau în mod evident total diferit.

.... de iubit ne-am iubit foarte mult. E o lecție pentru cei care ne ascultă: iubirea nu e de ajuns! Dacă vorbim despre cum se simte un divorț… este ca o moarte. Dacă acolo a fost o legătură și oamenii s-au iubit, divorțul e absolut cumplit”, a spus Cristina Joia la podcastul „Acasă la Măruță” din data de 31 octombrie 2022.

Endometrioza toracică, o boală incurabilă, făcut-o pe Cristina Joia să renunțe la visul de a rămâne însărcinată așa că aceasta a adoptat un băiețel pe nume Andrei despre care spune că l-a iubit din primii lui ani de viață și, treptat, i-a explicat cum au ajuns să formeze o familie, că sunt suflete pereche!

Cristina Joia nu se consideră un om bolnav sau o victimă și este recunoscătoare că are alături de ea oameni dragi care o susțin necondiționat.

Conform biografiei oficiale, Cristina Joia și-a descoperit pasiunea pentru artă de la o vârstă fragedă, intrând prima dată într-un atelier de pictură la 8 ani. 

Talentul său fiind chiar remarcat de atunci, de către învățătoarea ei. Talentul îl moștenește de la mama sa, Elena, care a lucrat, alături de tatăl său, într-o fabrică de textile. 

Cristina Joia mai are o sora, mai mică decât ea cu 10 ani, pe care o iubește nespus, chiar de când a venit pe lume.

Cristina a optat să studieze la  Universitatea de Arte din București. Imediat ce a finalizat studiile, ea a plecat în SUA. 

Cristina Joia a locuit timp de 14 ani în Los Angeles, acolo unde a lucrat pentru o galerie de artă.

Vedeta mărturisea că experința din America i-a schimbat viața.

Cristina Joia se mentine intr-o forma de invidiat. 

Arhitecta de la ,,Visuri la cheie" a recunoscut ca pana in acest moment s-a bazat doar pe mosternirea genetica si ca nu a apelat la niciun fel de artificiu pentru a-si imbunatati imaginea.

În prezent, Cristina Joia face parte din echipa Visuri la Cheie, sezonul 10, și, conform informațiilor de pe contul său de pe rețelele sociale este designer de interior la Flat Cube, din București.

Pe Cristina Joia o puteți contacta pe pagina sa Oficiala de Facebook
MAI POTI CITI