Povestea de dragoste a miliardarului BILL GATES si a NOII IUBITE PAULA HURD o doamna din ELITA CALIFORNIEI

Cand BILL GATES a anuntat ca divorteaza de sotia sa MELINDA FRENCH GATES lumea a a fost socata. De ce au ajuns cei mai cunoscuti oameni ai acestei planete sa se desparta dupa 27 de ani de casnicie?

Atunci cand a fost intrebat daca are o iubita si din acest motiv divorteaza BILL GATES a raspuns iritat ca ESTE OM si NU MASINA e indreptatit sa iubeasca.

BILL GATES in varsta de 67 de ani si-a gasit O NOUA IUBITA despre care se spune ca exista in viata miliardarului inca din timpul casniciei cu MELINDA.

CINE ESTE FEMEIA care l-a cucerit definitiv pe BILL GATES? CINE ESTE PAULA HURD?

WIKI PAULA HURD, FAMILIE, VARSTA , ZODIE, PASIUNI


PAULA HURD o bruneta in varsta de 60 de ani o femeie BOGATA, mare filantroapa face parte din cercul profesional al miliardarului BILL GATES.

PAULA HURD a fost casatorita cu MARK HURD ce a detinut functia de DIRECTOR EXECUTIV al companiei ORACLE si fost CEO al companiei HEWLETT PACKARD.

Paula-Hurd-Wiki-Varsta-Iubita_bill_gates

PAULA si MARK HURD au avut o casnicie lunga de 30 de ani pana la moartea lui MARK HURD decedat in octombrie 2019.

Cu putin inainte de moartea sotului PAULA HURD si-a cumparat o vila impunatoare in CALIFORNIA in valea COACHELLA.

O vila superba marginita de palmieri, flori acest loc a fost pare locul in care PAULA si BILL si-au trait povestea de iubire pana cand au decis sa vorbeasca sa recunoasca ca formeaza un cuplu.

Ce i-a unit pe cei doi? Pasiunea pentru tenis. Amandoi sunt infocati fani ai acestui sport. De aceea PAULA si BILL isi fac aparitia de cativa ani buni la toate marile concursuri.

Asa au fost si vazuti de lume . PAULA si BIIL au fost vazuti in tribunele de la PARIS OPEN INDIAN WELLS in octombrie 2019 la foarte scurta distanta de moartea sotului PAULEI.

Un an mai apoi alta competitie de tenis unde au participat cei doi apoi la LAVER CUP din LONDRA au fost din nou impreuna.

La inceputul anului in ianuarie 2023 BILL SI PAULA au fost prezenti la AUSTRALIAN OPEN.

Se spune ca relatia lor a fost tinuta in mare secret desi in cercul lor de apropriati toti stiau de legatura dintre BILL si PAULA.

Ca doi oameni cu adevarat BOGATI BILL GATES si PAULA HURD sunt membri a unui club de tenis de elita unde nu are acces orice muritor de rand ci doar ELITELE SOCIETATII.

Vorbim de CLUBUL VINTAGE din INDIAN WELLS aici TAXA DE MEMBRU este de 250.000 de dolari. In plus membrii platesc anual 32.500 de dolari aceasta suma este contributia anuala.

Un decor feeric vreme frumoasa in orice perioada a anului. In 1999 BILL GATES isi cumpara aici o vila de 300 m patrati cu suma de 12, 5 milioane de dolari.

DOAMNA PAULA HURD a fost fotografiata de legende ale muzicii de la ELTON JOHN la STING. Averea si- o foloseste facand actiuni caritabile.

Nu e de lepadat nici averea lasata de fostul sot de 500 de milioane de dolari.

Trebuie sa luam in considerare ca doamna PAULA are un simt al umorului ridicat de asta s-a indragostit fostul sot al brunetei.

Despre PAULA, MARK HURD o fire mai rece si distanta spunea ca stia tot ce se petrece in companie inclusiv povestile de amor dintre angajati.

Evident ca dragostea o fi un pic mai linistita cand detii o avere. Se spune ca dragostea nu cunoaste varsta. Asa si in cazul MILIARDARILOR LUMII.

BILL GATES indragostit la 67 de ani? DA! Relatia lui BILL GATES cu PAULA HURD este infloritoare.

BIILL GATES spune ca si-a gasit jumatatea. Asa ca daca erati curiosi ce fel de femei ii atarg pe miliardari ati aflat.

O FEMEIE INTELIGENTA. BOGATA. Cu PASIUNI.
MAI POTI CITI