Parfum Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian pareri wow pe TikTok, unde il gasesti si ce pret are

Baccarat Rouge 540 este unul dintre parfumurile preferate ale Rihannei, iar Kylie Minogue, în cadrul prezentării propriului parfum, a întrebat-o pe jurnalista care o intervieva dacă l-a purtat. 

Dar parfumul a devenit un adevărat fenomen pe TikTok: hashtag-ul #baccaratrouge540 a câștigat 347 de milioane de vizualizări și continuă să crească in popularitate si pe forumurile de specialitate.

Lansat în 2016, Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum Maison Francis Kurkdjian este clasificat ca un parfum unisex și aparține familiilor Amber, Woody și Floral. La el a lucrat parfumierul Francis Kurkdjian. 

De ce atât de mulți oameni sunt atât de fanatici în privința parfumului? Potrivit creatorului său, Baccarat Rouge 540 este un parfum modern, dar atemporal. 

Cumpara acum parfum inspirat din Baccarat Rouge 540 de Maison Francis Kurkdjian la un pret avantajos

Este unic și ușor de recunoscut. Este abstract, și nu este vorba despre flori sau chihlimbar: acordurile principale dispar, rămâne doar un văl fără greutate.


Parfumierul Francis Kurkdjian a construit un echilibru non-trivial de ingrediente: ciudat, poate fragil și uneori deloc evident. 

Cu toții ne dorim un parfum care să miroase scump, să umple o cameră și să obțină complimente fără a-i copleși sau a-i irita pe alții.

Cum miroase parfumul Baccarat Rouge 540? Imaginați-vă că vă aflați într-un apartament penthouse din New York. Tocmai ai venit de la o petrecere cu cravată neagră purtând o rochie deschisă la spate și iubirea vieții tale începe să-ți sărute gâtul.

Un alt motiv pentru popularitatea parfumului este că miroase la fel la majoritatea oamenilor, spune Nick Gilbert, expert în parfumuri și fondator al companiei de consultanță Olfiction. 

Rămâne pe piele și păr mult timp și este bine recunoscut și știm că cristalul de Baccarat este scump, așa că oamenii îți spun că miroși bine. În cele din urmă, acești factori sunt factori de decizie importanți atunci când investiți într-o colecție de parfumuri.

Alături de note de șofran, iasomie și cedru, există o doză mare de ambroxan în parfum. 

Componenta cheie care determină mirosul natural de chihlimbar animal (un produs rezidual al cașalotelor) a fost sintetizată pentru prima dată în anii 50 ai secolului XX de specialiștii Firmenich . 

Descriind mirosul de ambroxan, este necesar să se remarce transparența, salinitatea și nuanțele animalelor acestuia, precum și mirosul dulceag, ușor al vaniliei al hârtiei sau cartonului vechi, nuanțe lemnoase și moscate.

Pe valul de succes și popularitate parfumul Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian a fost lansat în concentrația Extrait de Parfum. 

Pe lângă compoziția în sine, există și o linie de produse de îngrijire - include cremă parfumată, ulei și ceață de păr.
MAI POTI CITI