MANTRE puternice pentru IUBIRE. Afirmații pozitive care îți schimbă viața și aduc DRAGOSTEA.

Dragostea este ca un copac: dacă nu începe să crească, începe să moară. Aceste mantre - afirmații pozitive vă vor ajuta să vă manifestați iubirea și să vă transformați relația întruna mai profunda și intensă.

1. „Acesta este un moment fericit” - prima afirmație pozitivă 

Când ești lângă iubitul tău, poți spune această mantră. Acesta nu este auto-antrenament sau iluzie; este o trezire la condițiile de fericire care ne înconjoară peste tot. 

Poate că nu sunteți suficient de conștienți, așa că este important să vă amintiți permanent că sunteți într-adevăr norocoși.

Avem atâtea condiții pentru fericire, iar dacă nu ne bucurăm de ele, este foarte imprudent din partea noastră. 

mantre puternice cu efect imediat pentru dragoste si iubire in cuplu

Așa că atunci când stați împreună, mergeți, mâncați sau faceți orice altceva, inspirați conștient și realizați cât de norocoși sunteți. Mindfulness-ul face momentul prezent minunat.

2. A doua mantră: „Ai parțial dreptate”

Când cineva te felicită sau te critică, poți folosi această mantră. Am atât puncte slabe, cât și puncte forte. Dacă mă lauzi, nu ar trebui să mă pierd și să ignor faptul că am și trăsături negative.

Când vedem frumusețe la o altă persoană, de obicei nu acordăm atenție la ceea ce nu este atât de frumos. Cu toții suntem oameni, așa că avem atât pozitivul, cât și negativul.

Așa că atunci când iubitul tău te laudă și îți spune că ești plină de perfecțiune, răspunde: „Ai parțial dreptate. Știi că am și alte calități.”

Astfel iti poti pastra modestia. Nu ești victima iluziei pentru că știi că nu ești perfectă. Și când celălalt te critică, poți să spui și tu: „Ai parțial dreptate”.

3. „Știu că exiști și sunt fericită”

Când mă uit la luna plină, inspir și expir profund și spun: „Lună plină, știu că ești și sunt foarte fericit.” Eu fac la fel cu luceafărul de dimineață.

Când contemplați un apus frumos, dacă ești cu adevărat prezent, îl vei recunoaște și îl vei aprecia profund. 

Când sunteți cu adevărat prezent, vă puteți recunoaște și aprecia prezența celuilalt, fie că este vorba despre luna plină, Steaua Polară, florile de magnolie sau persoana iubită.

4.  „Sunt gata să te susțin”

Cel mai mare dar pe care îl putem oferi altora este prezența noastră autentică. „Sunt gata să te susțin” este o mantră foarte importantă.

Când ești centrat, mintea și corpul sunt una, îți faci prezența autentică și orice ai spune este o mantră, o frază sacră care poate transforma o situație.

Nu trebuie să fie în sanscrită sau tibetană. Mantra poate fi spusă în limba ta: „Dragă, sunt gata să te susțin”.

Dacă ești cu adevărat prezent, se vor întâmpla miracole cu această mantră. 

Tu devii real, cealaltă persoană devine reală, iar viața este reală în acel moment. Îți aduci fericire ție și celuilalt.
MAI POTI CITI