DRUMUL TĂCERII rezumat serial grecesc Kanal D2 - actori, personaje, episoade

Printre serialele ce vor fi difuzate la Kanal D2, de la ora 15:00, se numără  "Yanxi, Palatul Suspinelor" ( Titlul original: “The Story of The Palace Yanxy”) şi „Drumul tăcerii" ( Titlul original: ”Siopilos dromos” - “Silent Road”).

Rezumatul serialului grecesc DRUMUL TĂCERII aka Siopilos dromos (13 episoade)


Într-o comunitate puternică şi bogată din Atena, în care viaţa oamenilor pare să se desfăşoare fără evenimente majore, dispariţia unui autobuz şcolar cu tot cu elevi pune pe jar întreaga ţară. 

Urmele unui autobuz școlar se pierd brusc, într-o dimineață. În interiorul autobuzului se află nouă elevi de școală elementară, copii din familii bogate și puternice, împreună cu șoferul și un însoțitor. 

Anchetele poliției nu înregistrează prea multe progrese, până când răpitorii o contactează pe Thalia Karouzou (Penelope Tsilika), o tânără jurnalistă care este și mătușa înstrăinată a doi dintre copii, și cer o răscumpărare de 100 de milioane. 

Tensiunile în familia lui Thalias cresc, în special între Thalia, sora ei Athina Karouzou (Anthi Efstratiadou) și tatăl lor Spyros Karouzos (Antonis Kafetzopoulos), patriarhul familiei. 

rezxumatul serialului drumul tacerii de la primul la ultimul episod

Ofițerul de poliție responsabil Nasos Oikonomidis (Dimitris Lalos) încearcă să stabilească dacă există o legătură între Thalia și răpitori, verificând în același timp alte piste. 

El este sigur că managerul școlii, Violetta (Mirto Alikaki) le ascunde lucruri. A apărut un caz curios al unui fost șofer de autobuz școlar. 

La fel și o armă de mână. Între timp, răpitorii și victimele lor încearcă să coexiste. 

Copiii se luptă, însoțitorul lor încearcă să negocieze cu răpitorii pentru a-și asigura condiții mai bune, șoferul de autobuz încearcă să găsească o cale de a scăpa. 

Tensiunile cresc în rândul celor trei răpitori cu privire la modul în care își tratează victimele. 

Liderul lor, Mihalis (Nikolas Papagiannis), pare să aibă mai multe legături cu unii membri ai familiei Karouzo. El este sigur că managerul școlii, Violetta (Mirto Alikaki) le ascunde lucruri. 

Distribuție actori, personaje serial Drumul tăcerii


Penelope Tsilika - Thaleia Karouzou (13 episoade)

Dimitris Lalos - Nasos Oikonomidis (13 episoade)

Christos Loulis - Vasilis Totsis (13 episoade)

Anthi Efstratiadou - Athina Karouzou (13 episoade)

Antonis Kafetzopoulos - Spiros Karouzos (13 episoade)

Marissa Triantafyllidou - Ioulia Xenou (13 episoade)

Vicky Papadopoulou - Manto Karouzou (13 episoade)

Giannos Perlegas - Nikitas Gkekas (13 episoade)

Mirto Alikaki - Violeta Fotopoulou (13 episoade)

Hristina Heila-Fameli - Elpida Giannari (13 episoade)

Nikolas Papagiannis - Mixalis Topalis (13 episoade)

Smaragda Adamopoulou - Maya Stavrou (13 episoade)
MAI POTI CITI