DIVORȚ: Andrei Aradits a mers la psiholog după despărțirea de soția lui, Andreea

Actorul Andrei Aradits (vărsta 49 de ani) a trebuit să meargă la psiholog după divorțul de soția lui


Andrei Aradits și soția lui, Andreea, au divorțat, după o căsnicie care a durat numai puțin de 17 ani. Actorul a declarat că el și Andreea au depus actele de divorț încă din luna septembrie a anului 2022.

Andrei Aradits a declarat că a mers la psiholog după despărțirea de soția lui, din dorința de a găsi validare. 

Mai mult chiar, actorul, fost jurat de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, a recunoscut că s-a mai întâlnit și cu alte femei în tot acest timp.

pozre rare Andrei Aradits dupa divortul de sotia andreea

Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că  OK lumea mă place. Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am consțtientizat că nu sunt gata pentru o relație...”, a spus Andrei Aradits.

Actorul a mai spus că fiul lor, Eric, a mers și el la psiholog după ce i s-a spus despre despărțirea părinților săi. Tânărul a suferit la început, dar apoi a reușit să se adune.

Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta”. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da”, a mai spus Andei Aradits.
MAI POTI CITI