Chicco Baby Moments Kids Gel de dus fara lacrimi 0 luni+ pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Chicco Baby Moments Kids Gel de dus fara lacrimi, 500ml, 0 luni+ extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse CHICCO 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Chicco Baby Moments Kids Gel de dus fara lacrimi, 500ml, 0luni+ este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs CHICCO un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Chicco Baby Moments Kids Gel de dus fara lacrimi, 500ml, 0luni+ are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri am folosit Chicco Baby Moments Kids Gel de dus fara lacrimi 0 luni


Gama de produse cosmetice Baby Moments Kids au fost concepute pentru a permite copiilor sa invete singuri despre importanta igienei zilnice in siguranta totala si cu respectarea mediului inconjurator.

Beneficii Chicco Baby Moments Kids Gel de dus fara lacrimi

96% ingrediente naturale imbogatite cu extract de piersici si migdale,

textura speciala si mirosul deosebit va fi adorat de catre micuti,

formula care curata in mod delicat pielea, 

lasand un parfum placut,

produs testat dermatologic pentru pielea delicata.

Mod de utilizare:

Varsati in palma o cantitate mica, umeziti, si aplicati masand delicat apoi clatiti cu apa

Ingrediente compozitie:

Apa, cocamidopropil betaina, sodiu lauril, glucoza carboxilata, coco-glicozide, glicerina, propanediol, parfum, 1,2 hexanediol, acid lactic, benzoat de sodiu, sulfosuccinatul disodiului lauril, gluconatul de sodiu, extract fructe de piersic, extract din  fructe de migdal, guma xantan, acid citric, dehidroacetatul de sodiu.
MAI POTI CITI