Cea mai bună Lampa led cosmetică cu suport pentru prindere de masa, putere maxima 8 W, mobilitate 360 grade

Lampa led cu suport pentru prindere de masa, putere maxima 8 W, mobilitate 360 grade, alba din categoria Aparatura cosmetica Lila Rossa

Am analizat pe forumuri si internet mai multe pareri despre acest produs Lila Rossa si am observat ca multe din cele care au utilizat produsul au fost in general multumite de acesta.

Rezultatul se incadreaza intr-un interval acceptabil si afecteaza semnificativ rating-ul general acestui produs cosmetic ca la salon, original si de calitate.

Vezi daca produsul respectiv se afla in stoc si daca i s-a modificat pretul, in cat timp va fi livrat si care este politica de retur

pareri forum Lampa led cu suport pentru prindere de masa 8 W, 360 grade Lila Rossa


Rating Calitate / Pret - 4.32

Lampa cu suport pentru prindere de masa, alba

Lampa multifunctionala, perfecta pentru orice lucrare ce necesita precizie.

Lampa profesionala poate fi montata pe masa de manichiura sau pe birou, atat pe orizontala cat si pe verticala.

Fixarea se face prin intermediul unei mini menghine si prin insurubare. 

Dupa fixare lampa permite o mobilitate de 360 grade. 

Menghina este detasabila astfel lampa o putem fixa inclusiv pe mesele de lucru prevazute din start cu orificii de prindere.

Date tehnice:Bec: 

E27 (putere max. 40 W) - bec circular

Cablu alimentare cu buton ON/OFF

Alimentare: 220 V - 50 Hz

La Lila Rossa tot ce ai nevoie pentru o manichiura perfecta. Incepand cu lichide de pregatirea unghiei precum: primer (cu acid sau fara), nail prep, ultrabond, base coat sau top coat pana la cele mai vibrante si diverse culori de oja semipermanenta sau gel. 

Sa nu mai vorbim si de aromele deosebite floral-fructate ale clasicei acetone, removerului sau ale uleiurilor de cuticule ce sunt nelipsite unui nail-artist si nu numai.
MAI POTI CITI