Wiki FRANCESCA ILIE - biografie, vârstă, înălțime, iubit, cât câștigă

Vezi cine este Francesca Ilie, când este născută, ce vârstă are și ce înălțime. Descoperă dacă Francesca Ilie are iubit, cât câștigă pe o cântare la evenimente și cine este sora sa. Cele mai frumoase poze cu Francesca Ilie le găsiți pe contul ei de Instagram.

Conform biografiei profesionale Francesca Ilie are parte de un succes răsunător. 

Colaborează cu cei mai mari cântăreți de la noi, cum ar fi Florin Salam, Luis Gabriel sau Bogdan Mocanu, piesele sale ajungând mereu pe primele locuri în trendingul românesc.

francesca ilie varsta inaltime greutate iubit

Prețurile pe care le cere Francesca Ilie împreuna cu trupa ei la un eveniment depind de mai multi factori, De aceea este mai bine să ii contactați impresarul pe  Whatsapp, Facebook sau Instagram.

Părinții Francescăi Ilie dețin un supermarket cunoscut în București și, în perioada în care au dus lipsă de personal, Francesca a lucrat ca și casieriță pentru mai multe săptămâni.

Pe sora frumoasei Francesca Ilie o cheamă Ilie Andreea si a  studiat de la varsta de 7 ani vioara la Colegiul de muzica Dinu Lipatti unde a avut-o ca profesoara pe Adriana Ionescu.

Francesca a participat în 2016 la VOCEA ROMÂNIEI. După aceea a fost un val de propuneri muzicale care nu s-au concretizat și atunci a hotărât să înceapă să cânte cu trupa de coveruri, a avut concerte și evenimente private.

Împreună cu  Bogdan Mocanu a lansat o piesă și a filmat un videoclip - GELOZIA. Iar în mai 2022, piesa TE IUBESC împreună cu Florin Salam!!!

Francesca Ilie se consideră foarte stăpână pe sine, nu e geloasă, Este foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă în jurul ei. Insă dacă este într-o relație și cineva ar veni din exterior și ar deranja treaba, îi pasă. 

Artista spune că sunt bărbați care se învârt în jurul ei, primește complimente, dar știe să pună o limită. Și în momentul în care pune o limită lucrurile nu merg mai departe așa că iubitul ei este foarte fericit. El este tot timpul în umbră și este lîngă ea.
 Vom descoperi mai tarziu cine este fericitul iubit al FRANCESCAI.
MAI POTI CITI