TOP 7 cele mai Fresh Parfumuri pentru bărbați , originale cu prețuri mici și mereu la modă

Parfumurile fresh sunt parfumur proaspete și cu miros curat. Aceste parfumuri evocă un sentiment de calm și îți vor aminti de aerul dimineții devreme pe la munte, de lenjeria curată sau de briza mării 

Sunt alegerea perfectă pentru cei care nu suportă mirosurile grele, 

Iată o listă cu cele mai fresh parfumuri pentru bărbați, într-o ordine aleatoare:


1) Acqua di Gio de Giorgio Armani - Acest parfum este o combinație perfectă de prospetime și masculinitate. 

Are note de vârf de bergamotă, lămâie și mandarină, note de mijloc de iasomie, petale de trandafir și busuioc și note de bază de lemn de cedru, paciuli și mosc. 

Este un parfum perfect pentru a fi purtat în orice moment al zilei, în special în timpul verii.

2) Bleu de Chanel de Chanel - Un alt parfum clasic și fresh, Bleu de Chanel este o combinație de arome lemnoase și aromatice. 

Are note de vârf de grapefruit, lămâie și mentă, note de mijloc de ghimbir, iasomie și nuferi și note de bază de lemn de cedru, paciuli și lemn de santal. 

Este un parfum potrivit pentru un bărbat puternic și sigur pe sine.

top cele mai bune parfumuri fresh pentru barbati originale si ieftine

3) Aqua pour Homme de Bulgari - Acest parfum are note de vârf de portocală amară și grapefruit, note de mijloc de măslin, cactus și iasomie și note de bază de ambra și lemn de santal. Este un parfum fresh și relaxant, perfect pentru zilele calde de vară.

4) Eau Sauvage de Dior - Un parfum clasic pentru bărbați, Eau Sauvage are note de vârf de lămâie, bergamotă și rozmarin, note de mijloc de cuișoare și piper și note de bază de lemn de cedru și vetiver. Este un parfum proaspăt și curat, ideal pentru orice ocazie.

5) Light Blue pour Homme de Dolce & Gabbana - Acest parfum are note de vârf de grepfrut, bergamotă și lămâie, note de mijloc de rozmarin și piper și note de bază de lemn de cedru, mosc și ambra. Este un parfum fresh și vibrant, potrivit pentru bărbații tineri și dinamici.


6)  L'Eau d'Issey pour Homme de Issey Miyake - Acest parfum are note de vârf de yuzu, bergamotă și mandarină, note de mijloc de cardamom, scorțișoară și nutmeg și note de bază de vetiver, lemn de santal și mosc. Este un parfum fresh și revigorant, cu o combinație unică de arome.

7) Allure Homme Sport de Chanel - Acest parfum are note de vârf de portocală și mandarină, note de mijloc de aldehide și mirodenii și note de bază de cedru, ambra și mosc. 

Este un parfum fresh și energic, perfect pentru activitățile sportive sau pentru o zi aglomerată.
MAI POTI CITI