Sephora Matte Velvet Skin Fond de ten mat fluid ieftin si bun, pareri, reduceri de pret online

Matte Velvet Skin - Fond de ten mat fluid pareri produse Sephora pentru Machiaj - Am cautat pe internet mai multe pareri despre produs a ne asigura ca nu suntem singurii la care a functionat. 

Am observat ca multi care au folosit produsul, au fost foarte multumiti de acesta. Cu toate astea, sunt si cativa care spun ca au incercat alte produse care au dat rezultate mai bune. Asadar, credem ca depinde doar de tine.

 
pareri am folosit Sephora Matte Velvet Skin Fond de ten mat fluid bun si ieftin


Y335 Dark Sand - Matte Velvet Skin - Fond de ten mat fluid - MAKE UP FOR EVER

Matte Velvet Skin, fondul de ten de ultima generatie care combina acoperirea mata, aspectul natural si rezistenta indelungata. 

Este disponibil in 40 de nuante si doua variante: fluid si pudra. Matte Velvet Skin este un fond de ten de noua generatie: acest fond de ten licid cu acoperire mata uniformizeaza tenul, camufleaza imperfectiunile si ofera o senzatie de confort pe durata intregii zile. 

Datorita tehnologiei FLEXI-FIT, machiajul se adapteaza tuturor miscarilor pielii, pentru un efect natural, in ciuda acoperirii mari. 

Usor de aplicat si de uniformizat, acest fond de ten este modulabil in functie de rezultatul dorit, oferind tenului un aspect natural. 

Mod de utilizare recomandat

Înainte de a incepe machiajul, foloseste primerul verde din pasul 1 - corector de roseata pentru a-ti pregati si unifica tenul.

Apoi, pentru a aplica fondul de ten fluid Matte Velvet Skin ca un profesionist, artistii nostri de machiaj recomanda folosirea " Tehnicii Miscarii incrucisate.

Uita de efectul de masca si foloseste aceasta tehnica pentru un rezultat si mai natural: zona T este matifiata si contururile fetei sunt unificate fara nicio demarcatie

; aplica o cantitate mica de fond de ten fluid Matte Velvet Skin pe dosul mainii.
- Folosind kabuki #110, aplica o tusa de fond de ten pe nas, frunte si barbie.
- Apoi trage materialul din centrul fetei spre exterior.​ incepe cu nasul, apoi cu barbia si in final cu fruntea.

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie. Ai cautat promotie la pret mic cu cea mai buna oferta pe Sephora gasesti acest produs cosmetic de calitate cu cel mai mic pret din Online.

Motive pentru a comanda de pe sephora.ro: colectii de parfumuri originale si cosmetice bune de la multe branduri premium; gama variata de produse, livrare gratuita (vezi detalii), termen de retur ridicat, 30 de zile, oferte periodice.

Urmarim de mult parfumeria online Sephora si am observat ca sunt destui de activi in campaniile promotionale. Daca vrei sa cumperi de la ei de black friday, recomandam sa intri aici."
MAI POTI CITI