Sentimente de iubire MESAJE lungi de dragoste pentru EL texte de de dor și depărtare

Sentimente de iubire mesaje pentru el, cel mai lung mesaj cu te iubesc, texte cu declarații de dragoste pentru el lungi blog, cele mai frumoase mesaje de dragoste lungi pentru el la distanta din depărtare.

Câteva de mesaje de dragoste pentru el de dor lungi pe care le poți folosi. mesaje de dor și depărtare originale și cu impact emoțional:


➢ "Fiecare secundă în care nu suntem împreună, este o secundă pierdută în care inima mea bate fără sens."

➢ "De fiecare dată când îmi amintesc de tine, îmi este dor de tine și simt că inima mea începe să plângă."

➢ "Ești singurul bărbat care a reușit să-mi umple inima cu iubire și să-mi facă să simt că lumea este mai frumoasă."

➢ "Inima mea știe că tu ești acasă, iar fiecare moment petrecut fără tine este un moment petrecut departe de casă."

➢ "Sunt atât de norocoasa că te am în viața mea și îmi pare rău că am spus sau făcut ceva care te-a rănit. Îți cer iertare și îți promit să fiu mai atenta și mai iubitoare în viitor."

mesaje cu sentimente de dragoste pentru el de dor lungi

➢ "Distanța ne poate face să simțim că suntem departe unul de celălalt, dar dragostea noastră ne aduce împreună mereu. Îți mulțumesc pentru răbdare și îți cer iertare pentru orice greșeală pe care am făcut-o."

➢ "Din când în când, ne putem răni unul pe celălalt, dar dragostea noastră poate vindeca orice răni. Îți cer iertare și îți promit că voi încerca să fiu mai înțelegătoare și mai empatica în viitor."

➢ "Nimic nu poate înlocui prezența ta lângă mine, dar știu că dragostea noastră este puternică și va învinge orice obstacol. Îți cer iertare și îți mulțumesc pentru că ești alături de mine, chiar și la distanță."

➢ "Nu-mi pot imagina viața fără tine și îmi pare rău că am greșit și te-am rănit. Îți cer iertare și îți promit că voi încerca să fiu mai bună pentru tine și pentru dragostea noastră care este mai puternică decât orice distanță."

➢ "Mereu mă simt mai bine atunci când ești alături de mine, chiar și la distanță. Îți cer iertare pentru orice greșeală pe care am făcut-o și îți promit că voi face tot ce îmi stă în putință să fiu o partenera mai buna pentru tine."

➢ "Cu tine alături, lumea este mai luminoasă, viața este mai frumoasă, iar eu sunt mai fericită."

➢ "Chiar și în cele mai întunecate momente, gândul la tine îmi aduce lumina și bucuria în suflet."

➢ "Nu-mi pot imagina viața fără tine, pentru că tu ești cel care-mi dă sens și împlinire."

➢ "Cu fiecare zi care trece, iubirea mea pentru tine crește și mă face să simt că nu pot trăi fără tine."

➢ "Fiecare lacrimă pe care o vărs pentru tine este doar un alt mod de a-ți spune cât de mult te iubesc."

➢ "Deși ne despărțim uneori, iubirea noastră este atât de puternică încât ne face mereu să ne reîntoarcem unul către celălalt."

"Ești în fiecare gând, în fiecare vis, în fiecare respirație a mea. Nu pot fi fericită fără tine."

➢ "Sufletul meu strigă mereu după tine, în timp ce inima mea îți cântă mereu laude."

➢ "De fiecare dată când mă gândesc la tine, inima mea începe să bată mai tare și îmi aduce aminte că tu ești bărbatul vieții mele."

➢ "Dacă ar fi să-mi petrec restul vieții fără tine, aș trăi mereu într-un gol imens. Îți promit că voi iubi mereu și pentru totdeauna."

➢ "Inima mea este mereu cu tine, oriunde te-ai afla și orice ai face. Iubirea mea este necondiționată și neschimbată."

➢  "Când ești departe de mine, simt că lipsește o bucată importantă din mine. Dar când ești alături de mine, simt că totul este în regulă în lumea mea."

➢ "Chiar dacă suntem la distanță, dragostea mea pentru tine nu se stinge niciodată. Îți cer iertare pentru orice rău pe care ți l-am făcut și îți promit să încerc să fiu mai bună pentru tine. Te iubesc."

➢ "Îmi pare atât de rău că am greșit și că am fost neînțelegătoare. Îți cer iertare și îți promit că voi face tot ce îmi stă în putință să corectez greșelile. Te iubesc și îți sunt recunoscătoare pentru că ești alături de mine."

➢ "Îți mulțumesc că ești alături de mine, chiar și atunci când greșesc. Sper că îmi poți ierta orice greșeală pe care am făcut-o și că ne putem concentra pe dragostea noastră care nu cunoaște distanța."
MAI POTI CITI