Rezumatul serialului Fazilet Hanim ve Kizlari, actori, personaje, ultimul episod


Serialul turcesc Fiicele doamnei Fazilet rezumat. Fazilet Hanim ve Kizlari" sau "Doamna Fazilet şi fiicele ei" este un serial turcesc lansat în 2017. 

Acesta urmărește viața doamnei Fazilet, o femeie ambițioasă care își dorește să devină bogată și faimoasă. 

Ea este mama a două fiice, Ece și Hazan, fiecare cu personalități și probleme diferite. 

Pe măsură ce serialul avansează, ne este prezentată relația tensionată dintre Fazilet și fiicele ei, precum și problemele pe care le întâmpină în căutarea lor de a-și realiza visurile și de a-și găsi fericirea.

Serialul abordează teme precum banii, puterea, ambiția și relațiile familiale complexe. 

rezumat serial Doamna Fazilet si fiicele ei personaje povesti episodul final

Fazilet încearcă să-și îndeplinească visul prin orice mijloace, chiar dacă asta înseamnă să încalce regulile și să facă compromisuri morale. 

Pe de altă parte, fiicele ei încearcă să găsească iubirea și fericirea, dar sunt împiedicate de problemele create de mama lor.

Serialul este plin de suspans și acțiune, cu o mulțime de plot-twist-uri și situații dramatice care țin telespectatorii în suspans. 

Personajele sunt bine conturate și ușor de identificat, fiecare având trăsături unice și probleme personale care le fac interesante.

În plus, serialul prezintă o privire asupra societății turcești moderne și a valorilor culturale și tradiționale. 

Acesta abordează probleme precum inegalitatea de gen și discriminarea bazată pe vârstă, clasă socială și orientare sexuală.

În concluzie, "Fazilet Hanim ve Kizlari" este un serial captivant și emoționant, care abordează teme complexe și relevante cu talent și finețe. 

Personajele sunt puternice și ușor de identificat, iar povestea este plină de acțiune.

Iar pentru cine nu are răbdare, iată pe scurt povestea episodului final (ultimul) din serialul turcesc Doamna Fazilet şi fiicele ei.

Sinan a ajuns într-o situație deplorabilă. Doarme în barca unui prieten iar dimineața când se trezește, citește o știre în ziar despre Nil care s-a căsătorit. 

Începe să râdă apoi mototolește necăjit ziarul. Yagiz îl caută în port, îi întinde mâna ca să coboare din barcă și se îmbrățișează.

Puțin mai târziu, Hazan şi Yagiz intră în curtea unei case frumoase. S-au căsătorit și sunt foarte fericiți. 

Tocmai s-au întors din America și vor să îi facă o surpriză lui Fazilet dar când bat la ușă nu le răspunde nimeni. 

Fazilet se află pe vapor, trece prin fața vilei Egemen care acum este pusă în vânzare. Privind la acea vilă se gândește cu ochii în lacrimi: Prin câte ai trecut, Fazilet....
MAI POTI CITI