Pareri Parfum nou Salvador Dali Jewels Collection Vision Enigmatique de L'oeil Du Desir 2023

In 2023 Salvador Dali lansează un nou parfum Jewels Collection Vision Enigmatique de L'oeil Du Desir, o creatie olfactiva despre care vom incerca sa ne facem o parere. 

Parfumul se va alătura colecției de elită Dali Haute Parfumerie The Jewels , care a fost prezentată pentru prima dată în 2015, și va fi al șaselea parfum din această colecție. 

Conține sticle cu capace de lux care simbolizează opera lui Salvador Dali - un ochi, un fluture, un castron, o mână și un ceas - toate acestea fiind strâns legate de opera artistului.

Anul acesta, Dali Haute Parfumerie a introdus pentru prima dată un nou membru al colecției de parfumuri de lux Portlligat: The Eye of Time Jewel !

Bijuteria, „Ochiul Timpului”, simbol al descoperirii și al dorinței, este chemarea magică a casei de parfumuri la cunoașterea luminii și umbrei.

Salvador Dali Jewels Collection Vision Enigmatique de L'oeil Du Desir 2023 pareri forum

În 1930, Salvador Dali s-a mutat într-o mică colibă ​​de pescuit din Port Ligat. Și timp de mai bine de patruzeci de ani, a transformat-o în casa lui suprarealistă. De la ferestrele sale a văzut peisajul care a devenit punctul de plecare în opera sa - Golful Port Ligat. 


Aici, o poveste de dragoste uimitoare s-a desfășurat între Salvador Dali și Gala, de o jumătate de secol. Gala este soția artistului, muza lui, agentul său, partenerul său, singurul său model feminin și tema sa principală. Privirea artistului se odihnea zilnic asupra acestui loc și asupra acestei persoane, ceea ce s-a reflectat în opera sa.

Parfumul Vision Enigmatique de L'oeil Du Desir are un miez profund, hipnotic de lemn, paciuli, lemn de agar și piele, care este atât fascinant, cât și confuz, îmbunătățit de notele fructate ale fructelor de coacăze negre. 

Această inimă întunecată profundă contrastează cu albul și strălucirea petalelor de trandafir, iasomiei și osmanthusului. O splendoare uimitoare care risipește întunericul și învăluie parfumul într-o aură fascinantă.

Salvador Dali Jewels Collection Vision Enigmatique de L'oeil Du Desir 2023  este un parfum oriental-lemnos pentru bărbați și femei, senzual și fascinant, evidențiat printr-un buchet de tonuri lemnoase, fructate și dulci, precum și subtonuri mai delicate sărate, florale și balsamice.

Se deschide cu note de vârf fructate de coacăze negre care se împletesc în inimă cu note florale și fructate de iasomie, osmanthus și trandafir și se încheie cu note de bază profunde lemnoase și piele de piele, oud, paciuli și lemn.
MAI POTI CITI