Păreri Givenchy Monsieur de Givenchy parfum pentru barbati, miros, persistență, preturi reduse

Givenchy Monsieur de Givenchy Eau de Toilette pentru barbati Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi. Verifica chiar acum promotia si reducerile chilipir. Compara aici ofertele la produsele similare.

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina parfumului. Majoritatea parfumurilor au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput, mai ales ca gradul de subiectivism poate fi ridicat.

Cu cat mai multe pareri despre acest parfum barbatesc original cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!

Păreri forum Givenchy Monsieur de Givenchy parfum pentru barbati,


Givenchy Monsieur de Givenchy Eau de Toilette pentru barbati 100 ml informații și descriere

Compoziția sa masculină, seducătoare și, totodată, elegantă dezvăluie tonuri citrice și lemnoase, care vă subliniază perfect carisma.

Esye un parfum citric-lemnos din colecția emblematicelor parfumuri atemporale, Les Mythiques care întruchipează masculinitatea și eleganța franțuzească

Compoziția parfumului

Debutează cu tonuri proaspete, de citrice italiene. La scurt timp, acestea se contopesc cu esența de lavandă din Franța. Baza este dominată de tonuri proaspete și ierboase, de verbină din Indonezia. Această esență apare ultima și conferă compoziției parfumate o senzualitate de netăgăduit.

Povestea parfumului Givenchy Monsieur de Givenchy 

Hubert de Givenchy este cunoscut pentru faptul că prefera un stil curat. În anul 2022, acest stil și-a lăsat amprenta asupra emblematicelor flacoane de parfumuri ale brandului. Printre acestea se numără și parfumul Monsieur de Givenchy. Designul inovator este o expresie autentică a luxului modei haute couture Givenchy.

Ce tip de parfum ar trebui sa cautati ca sa fie cel mai potrivit? Totul depinde de stilul si personalitatea ta.

Mirosurile de citrice sunt curate, intepatoare si mai usoare decat alte parfumuri. Minimalistilor le plac parfumurile de citrice si vor gasi ca ele pot fi foarte dinamice si fresh.

Mirosurile florale sunt proaspete, dulci si moi, cu o tenta mai sensibila, emotionala. Mirosurile florale tind sa fie mai romantice si mai feminine.

Mirosurile orientale sunt moscate, grele, cu note de tutun, piele, oud si vanilie si au mai multa putere decat parfumurile mai usoare. Mirosurile orientale te fac sa iesi din multime, fiind ideale pentru cei mai indrazneti.

Mirosurile lemnoase sunt bogate si picante, cu o potenta profunda. Daca doriti ceva sexy si seducator, obtineti un parfum cu note lemnoase mai grele.

Lucrul fabulos si provocator este sa porti mai multe parfumuri, folosind mai multe parfumuri in straturi care functioneaza impreuna pentru a crea un parfum unic.

Dar stratificarea parfumurilor NU este usoara! Daca este facut incorect, ar putea rezulta mirosuri ciudate. Dar, daca este facut corect, te poate face sa pari la moda si elegant."
MAI POTI CITI