Păreri cea mai buna Miere de albine Dobrodulce din Tei și Salcam. Oferte bune si reduceri de preț.

Să ne facem o părere despre doua sortimente de miere de albine de la Dobrodulce, din tei și din salcâm, care beneficiază de recenzii bune pe forumuri naturiste.

Absolut delicios și relaxant În Dobrogea, în inima uneia dintre cele mai vechi păduri de tei din Europa, departe de poluarea urbană și agricolă, albinuțele noastre produc cea mai delicioasă miere de tei.

• Mierea de tei Dobrodulce este o miere 100% naturală, nepasteurizată si neprocesată, de producție locală și de calitate premium - recenzii cu rating-uri de peste 4.75 din 5

Cu un miros dulce-lemnos și un gust catifelat, Dobrodulce miere de tei este ideală în ameliorarea insomniilor, a stresului și a oboselii.

Sursă importantă de antioxidanți, potasiu, calciu, magneziu, mangan, fosfor, zinc, polifenoli și flavonoide, dar și vitamine B și C, mierea de tei are caracter antibacterian, antiinflamator și antiseptic ce contribuie la combaterea infecțiilor și întărirea sistemul imunitar. 

dobrodulce miere de tei pareri forumuri


Are, de asemenea, un efect calmant și este ideală în ameliorarea insomniilor, stresului și oboselii.

Valori nutriționale medii pentru 100 g: Valoare energetică: 1380 kJ (325 calorii) Proteine: 0,4 g Glucide: 81 g - Din care zaharuri: 81 g Grăsimi: 0 g Sare: 0 g.

A se păstra la loc uscat, ferit de razele soarelui, la temperatura camerei. Țara de origine: România Produs natural, nepasteurizat

• Mierea de salcâm Dobrodulce este o miere 100% naturală, nepasteurizată și neprocesată, de producție locală și de calitate premium - recenzii cu rating-uri de peste 4,70 din 5

Cu o delicată aromă florală și un gust fin, Dobrodulce miere de salcâm reprezintă o sursă importantă de energie, fiind ideală înaintea unui antrenament sau la începutul unei zile pline.


Cu un conținut ridicat de proteine, săruri minerale, vitamine și aminoacizi, mierea de salcâm este un tonic excelent și o sursă importantă de energie, stimulează activitatea creierului, fiind potrivită mai ales înaintea unui antrenament sau la începutul unei zile pline.

Este ideală în curele de detoxifiere și revitalizare, dar mai ales în ameliorarea afecțiunilor respiratorii.

Valori nutriționale medii pentru 100 g: Valoare energetică: 1380 kJ (325 calorii) Proteine: 0,4 g Glucide: 81 g /Din care zaharuri: 81 g Grăsimi: 0 g Sare: 0 g.

A se păstra la loc uscat, ferit de razele soarelui, la temperatura camerei. Țara de origine: România Produs natural, nepasteurizat
MAI POTI CITI