Pareri am folosit Geanta makeup pentru cosmetice, Lila Rossa, mare cu clapeta si cheie, rosie, 38x25x28 cm

Geanta makeup pentru cosmetice, Lila Rossa, mare cu clapeta si cheie, rosie, 38x25x28 cm din categoria Geanta cosmetice Lila Rossa

Am analizat pe forumuri si internet mai multe pareri despre acest produs Lila Rossa si am observat ca multe din cele care au utilizat produsul au fost in general multumite de acesta.

Rezultatul se incadreaza intr-un interval acceptabil si afecteaza semnificativ rating-ul general acestui produs cosmetic ca la salon, original si de calitate.

Vezi daca produsul respectiv se afla in stoc si daca i s-a modificat pretul, in cat timp va fi livrat si care este politica de retur

pareri cea mai buna Geanta makeup pentru cosmetice, Lila Rossa


Rating Calitate / Pret - 4.85

Geanta makeup pentru cosmetice, Lila Rossa, mare cu clapeta si cheie, rosie, 38x25x28 cm

Geanta de machiaj cu design elegant, ce te va ajuta sa iti organizezi cat mai eficient cosmeticele, produsele pentru manichiura sau ustensilele de coafor si frizerie. 

Din aluminiu rigid, model cu striatii, de culoare rosu lucios vei fi usor remarcata si apreciata.

Geanta este extensibila, dotata cu cate 3 compartimente pe laterale si unul in mijloc, avand suficient spatiu pentru depozitarea chiar si a aparturii de machiaj precum aerograful, lampa pentru manichiura sau a feonului si placii de coafor. 

Cu o calitate deosebita este gandita pentru a fi transportata usor si pentru a rezista cat mai mult in timp. 

Asadar, daca esti make-up artist, tehnician unghii sau hairstylist este tot ce ai nevoie in deplasarile tale.

La Lila Rossa tot ce ai nevoie pentru o manichiura perfecta. Incepand cu lichide de pregatirea unghiei precum: primer (cu acid sau fara), nail prep, ultrabond, base coat sau top coat pana la cele mai vibrante si diverse culori de oja semipermanenta sau gel. 

Sa nu mai vorbim si de aromele deosebite floral-fructate ale clasicei acetone, removerului sau ale uleiurilor de cuticule ce sunt nelipsite unui nail-artist si nu numai.
MAI POTI CITI