Pareri am folosit Gabriella Salvete Panoramico Black Velvet Mascara pentru volum si lungire forumuri preturi reduse

 Gabriella Salvete Panoramico Black Velvet Mascara pentru volum si lungire face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Machiaj, Mascara

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca este un produs cosmetic de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Pret redus Gabriella Salvete Panoramico Black Velvet Mascara pentru volum


Gabriella Salvete Panoramico Black Velvet Mascara pentru volum si lungire culoare Deep Black 13 ml

Rimelul Gabriella Salvete Panoramico conferă genelor o lungime maximă și un volum incredibil.

Caracteristici:

prelungește genele
separă individual fiecare geană
întoarce minunat genele

Cum se utilizează:

Rimelul se aplică pe gene, prin tușe delicate, de la rădăcini la vârfuri. 

Pentru un plus de intensitate, se aplică mai multe straturi.  

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).
MAI POTI CITI