Lactase Enzymes Kal tablete Secom pareri forum, reduceri farmacie la pret mic

Pareri reale de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la Dr. Max Lactase Enzymes Kal, 30 tablete, Secom

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftina online decat eMag.

Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

Lactase Enzymes Kal tablete Secom pareri forum am folosit

Lactase Enzymes, supliment alimentar ce contribuie la imbunatatirea tolerantei digestive in consumul de lactate.

Lactaza este enzima necesara organismului pentru digestia lactozei (lactoza este glucidul regasit in lapte si in alimentele derivate din acesta).

O mare parte a populatiei globului prezinta un grad mai mare sau mai mic de sensibilitate digestiva dupa consumul de lactate. 

In copilarie exista un nivel mai mare de lactaza in organism, insa cantitatea se reduce odata cu inaintarea in varsta si necesita un aport suplimentar.

Ingrediente active per tableta:

Lactază 100 mg.

Mod de administrare:

Cate 1 tableta pe zi la masă cu 200 ml de apă sau conform recomandării consultantului de specialitate. 

Toleranța la lactoză este variabilă. Solicitați recomandări în ceea ce privește rolul acestei substanțe în dieta.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii.

De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.Alege din mii de produse la pret micsorat. Descopera oferta la reduceri promotionale.

Vezi oferta cu discount si livrare gratuita in farmacie. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi. Verifica chiar acum promotia si reducerile chilipir. Compara aici ofertele la produsele similare.

MAI POTI CITI