ISTORIA parfumului LALIQUE de la BRANDUL LALIQUE un parfum de arta atemporal si rafinat

Va spune ceva brandul LALIQUE cred ca e imposibil sa nu fi auzit macar o data despre el si despre cat de pretioase sunt parfumurile acestui brand.

Sa incepem povestea. A fost o data ca niciodata un domn ce a devenit un MAESTRU GENIAL, BIJUTIER la baza ce si-a asociat mai apoi numele de crearea FLACOANELOR parfumurilor de brand.

ALE BRANDULUI LALIQUE.

NUMELE lui este RENE JULES LALIQUE si a deschis primul magazin de bijuterii in anul 1902. Si de abia in 1992 a fost creata legatura intre maestru si primul parfum creat LALIQUE.

MAESTRUL parfumier COTY a fost cucerit iremediabil de creatiile lui LALIQUE si i-a propus acestuia sa i se alature in crearea parfumurilor a flaconelor realizate cu mult simt artistic.

S-a implicat si NEPOATA MAESTRULUI LALIQUE. De la crearea de bijuterii si obiecte de sticla pana la crearea de parfumuri nu a fost drum lung.

PARFUMUL DE DAMA LALIQUE ce poarta numele brandului LALIQUE este precum o bijuterie, oricati ani vor trece brandul LALIQUE e nemuritor , elegant si rafinat.

pareri am folosit lalique-de-lalique-eau-de-parfum-pentru-femei

In magazine veti gasi in aceste zile PARFUMUL DE DAMA LALIQUE la REDUCERE plus un CADOU de veti cumpara produse in valoare de peste 400 de lei veti primi cadou DISCOVERY BOX aka cutiuta cu minuni cosmetice de calitate superioara.

PARFUMUL LALIQUE de la brandul LALIQUE este un parfum eminamente FLORAL, FRUCTAT si cu tonuri orientale.


Un parfum de zi ce va va scoate in evidenta dulcea feminitate atat de cautata in ziua de azi .

GREU DE OBTINUT daca te gandesti cum era definita FEMINITATEA in alte vremuri. 

Vi se pare ca o fata cu operatii estetice de la fata, nas, obraji, sani si alte parti ale corpului cu sprancene tatuate si gene plus extensii de par ar putea fi incadrata ca O FATA, FEMEIE FEMININA?

Dar asta e o alta discutie. PARFUMUL LALIQUE are in componenta ingredientelor flori pretioase de la trandafir, iasomie , iris, ceva condimente si tonuri orientale.

Cum sa nu fii cucerita de un astfel de PARFUM? E ca si cand ai avea acasa un tablou pretios mostenit de la vreo bunica bogata.

Sa vedem CE FEL DE TONURI are parfumul de dama LALIQUE de la LALIQUE.

NOTE DE VARF: IASOMIE, TRANDAFIR, CUISOARE, STANJENEL

NOTE INIMA: NOTE FRUCTATE, FLORI DE COACAZE

NOTE DE BAZA: LEMNS DE SANTAL, VANILIE; MOSC ALB

UN PARFUM FEMININ, SENZUAL ca o simfonie intr-o gradiana de vara insorita din frumoasa ITALIA.

Pretul sticlei de 100 ml de parfum LALIQUE va va costa 119 RON. EXCELENT raport din noi CALITATE-PRET.

Despre frumusetea flaconelor de parfum ce sa spun? Adevarate bijuterii create de un maestru genial.

UN parfum ce poarta o intreaga istorie care nu ar trebui sa va lipsesca din colectie.

E LALIQUE d ela LALIQUE!
MAI POTI CITI