Informatii despre serialul GOLDEN BOY SE SCHMBA POSTUL TV unde veti putea urmari serialul

Tragedia imensa din TURCIA, cutremurele devastatoare care au dus la moartea a mii de oameni au produs transformari si in industria filmului si a serialeleor care se difuzau pana acum la un anume post si la o anumita ora.

In TURCIA s-a declarat o saptamana de doliu NATIONAL astfel incat toate evenimentele sportive si artistice au trecut pe SILENT.

Companiile producătoare au trecut la munca de a ajuta oamenii se trimit camioane rulotele de filmare si generatoare de curent.

IN ROMANIA s-a produs o schimbare in ceea ce priveste difuzarea serialului de succes DRAGOSTE REBELA aka GOLDEN BOY.

VINERI 10 februarie 2023 la ANTENA 1 veti putea viziona pentru ultima oara serialul DRAGOSTE REBELA. De saptamana viitoare serialul DRAGOSTE REBELA va putea fi vazut la un alt post de televiziune.

serialul turcesc yali capkim isi schimba ora de difuzare si televiziunea unde se vede

Difuzarea serialului YALI CAPKINI aka GOLDEN BOY aka DRAGOSTE REBELA va putea fi vazut NUMAI la postul HAPPY CHANNEL in zilele de MIERCURI.

Dupa episodul difuzat vineri 10 februarie 2023 la ANTENA 1 va uitati la HAPPY CHANNEL in ziua de MIERCURI 15 februarie 2023 la ora 20.

Pentru bucuria celor care nu au cum sa se uite la serial in seara de MIERCURI aflati ca va puteti uita la serial IN RELAUARE in zilele de JOI de dimineata de la ora 9 si 15 si de asemena in zilele de SAMBATA si DUMINICA de la ora 19.

Sa fim alaturi de poporul turc prieten ! SA ne bucuram in continuare de frumoasele lor seriale.

Seriale care ne-au facut sa ne indragostim DE TURCIA de traditiile, mancarea lor . Si sa nu uitam de VACANTELE pe care romanii doresc sa le faca in TURCIA.

Un gand bun pentru toti cei aflati in suferinta In TURCIA. GAZIANTEP a fost ras de pe suprafata pamantului odata cu peste 2000 de CLADIRI.

La ANTENA 1 in serile de VINERI se vor difuza FILME ARTISTICE. VINERI 17 februarie de la ora 20 la ANTENA 1 veti putea urmari FILMUL GODZILLA realizat in 2014.
MAI POTI CITI