Guerlain a prezentat ediția limitată de parfumuri Aqua Allegoria Harvest

Casa franceză de parfumuri Guerlain, în urma lansării parfumului Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver, a prezentat o mică colecție limitată Harvest. 

Compozițiile despre care vom încerca să ne facem o părere au fost dezvoltate de parfumierul Delphine Yelk.

1) Parfumul Aqua Allegoria Mandarine Bazilic Harvest este descris ca dulcele-amar al unei mandarine abia coapte. 

Recoltate înainte de a fi pe deplin coapte, mandarinele Marzano din Calabria conferă lui Mandarine Basilic Harvest dulceața amară combinată cu prospețimea frunzelor de busuioc pe o bază generoasă de note de ceai verde și o bază lemnoasă. 

pareri forumuri parfumuri Guerlain Aqua Allegoria Harvest

Parfumierii Guerlain călătoresc mereu prin lume în căutarea unor materii prime neobișnuite. 

Pentru Aqua Allegoria Harvest, au selectat materiale dintr-o gamă de recolte foarte specifice, etice, care sunt unice prin faptul că reflectă terroiruri excepționale 

Compoziția parfumului Aqua Allegoria Harvest este compusă din citrice și acorduri aromatice: portocala, lămâia și mandarina sunt înlocuite cu floare de portocal, busuioc, coacăze negre, cedru și ceai verde. 

2) Parfumul Aqua Allegoria Harvest Nerolia Vetiver are o aromă apetisantă, aproape asemănătoare unui desert de neroli, cu accent pe nectarul floral și dulceața mierii. 

Inspirat de mierea delicioasă din floare de portocal recoltată din stupii Guerlain din Calabria, Dolphin Yelk oferă Aqua Allegoria Harvest Nerolia Vetiver note florale moi, învelite în neroli strălucitor și încălzit de vetiver lemnos. 

Parfumierul Guerlain a fost inspirat de întâlnirea dintre albine și flori de portocal, care produc un nectar floral de citrice.

Compoziția se deschide cu busuioc, bergamotă, petitgrain și smochine, urmate de miere, neroli, trandafir și floare de portocal. Mosc și vetiver completează compoziția și o fac moale și rotundă.

3) Parfumul Aqua Allegoria Harvest Rosa Rossa inspira tandrețea unui buchet de trandafiri proaspăt cules. 

Ediția limitată Rosa Rossa combină trandafiri bulgari și turci culesi manual cu prospețimea apei organice de trandafiri Grasse. 

Acordul floral principal este întărit cu litchi și coacăze negre. Parfumierului Delphine Yelk i-a plăcut ideea de a recrea roua de dimineață pe petalele moi ale unui trandafir centifolia cu nuanțe fructate revigorante

Al treilea parfum din colecția limitată combină acordurile florale și fructate cu notele cheie de trandafir bulgăresc, trandafir turcesc, lychee și coacăze negre. 

Acestea sunt completate de mandarină, bujor, prune, mosc alb, benzoin și lemn de santal. 
MAI POTI CITI