CEREREA in casatorie a lui IANIS HAGI pentru iubita ELENA TANASE va fi NUNTA MARE in 2023

LA MULTI ANI , REGELE NOSTRU, azi 5 februarie 2023 DOMNUL GHEORGHE / GIGI HAGI a implinit 58 de ani. SA II FIE VIATA IMPLINITA si sa se bucure de meserie si de familie.

Si chiar e mandru de a sa familie GHEORGHE HAGI, REGELE FOTBALULUI, CONSTANTEANUL nascut la 5 februarie 1965 in SACELE, CONSTANTA.

CEL care a CUCERIT LUMEA cu al sau TALENT.

Si-a idolatrizat PARINTII a facut tot ce a putut sa ii faca niste PARINTI MANDRI. Si asa in acest spirit si-a crescut cei doi copii botezati dupa numele parintilor sai.

IANIS si KIRA HAGI la randul lor isi fac parintii mandri NU A FOST NICIODATA SIMPLU sa provii dintr-o familie cu un TATA sau o MAMA CELEBRI.

Dar IANIS si KIRA s-au descurcat de minune . Si copiii au crescut au ajuns la varsta cand viseaza sa isi intemeieze familiile proprii.

nunta ianis hadi si elena tanase uin film romantic cu machidoni bogati

KIRA HAGI a fost mereu discreta si cand va veni vremea vom afla despre relatia ei de iubire. Dar IANIS HAGI si-a oficializat povestea de iubire cu ELENA TANASE in vara lui 2022 cu o aromanca din CONSTANTA ce provine dintr-o familie bogata.

ELENA TANASE si fratele sau sunt copiii unui instarit om de afaceri din CONSTANTA.

Tatal ELENEI TANASE este DIMCIU PAVALOTI TANASE. Intre familiile lui HAGI si ale lui DIMCIU PAVALOTI TANASE exista o realtie de prietenie de multa vreme .

Prietenii apropriati ale celor doua familii sunt incantati ca IANIS HAGI si-a cerut iubita in casatorie pe ELENA TANASE.

Apropriatii spun ca sunt fericiti ca va urma o nunta intre doi tineri ce sunt la acelasi nivel social financiar.

Si daca familiile sunt de acord cu povestea de iubire dintre IANIS si ELENA de ce sa mai piarada timpul? SA SE CASATOREASCA CA ASTA E TRADITIA LA AROMANI.

DE CE SA PIARDA VREMEA IN CONCUBINAJ SA MAI STEA INCA 5 sau 6 ANI ca SA SE CASATOREASCA?

E un pas firesc sa isi intemeieze o FAMILIE si sa aiba copii de cat mai tineri. Asa a spus un apropriat al familiilor.

IANIS si-a luat iubita in vacanta asta vara si impreuna cu o gasca de prieteni au plecat la greci intr-una din cele mai exclusiviste locuri la MYKONOS.

Asta dupa ce IANIS si-a adus iubita acasa sa faca cunostinta cu parintii sai.

Si dupa accidentarea suferita de IANIS, domnisoara ELENA TANASE a mers la GLASGOW unde a avut grija de IANIS.

Si zilele acestea IANIS a cerut-o pe ELENA TANASE in casatorie. I-a daruit un INEL ALB cu diamante.

Va urma logodna si apoi NUNTA cea mare. GHEORGHE HAGI si sotia sa vor deveni SOCRII MARI! WOW!

SE stie despre discretia familiei in ceea ce privesc evenimentele din familie asa ca la timpul potrivit vom afla in ce stadiu sunt pregatirile de nunta.

Anul asta in 2023 vor face tinerii NUNTA dar nu stim daca in vara lui 2023 sau in toamna sau inainte de POSTUL CRACIUNULUI.

Un eveniment fericit pentru ambele familii. ELENA TANASE a facut un liceu in CONSTANTA si apoi a studiat la FACULTATEA DE DREPT in capitala.

Si-a creionat DRUMUL VIETII in momentul in care a devenit IUBITA lui IANIS HAGI. Iar IANIS e pe cale sa devina UN SOT DEOSEBIT.

Isi vede de meserie e laudat de managerul clubului de fotbal GLASGOW RANGERS in SCOTIA unde activeaza.

IANIS NU MERGE IN CLUBURI si are o viata ordonata de sportiv. Tatal sau i-a spus de mic ca NIMIC NU DAUNEAZA VIETII UNUI FOTBALIST mai mult ca o viata sentimentala plina de petreceri si cu multe femei.

Asa ca IANIS are grija de viata sa sportiva. In vacante merge cu bucurie insotit de ELENA si gasca lor.

E drept ca IANIS adora sa manance bine in restaurante selecte . Are haine de firma dar cel mai important iubeste si se simte iubit.

Declara presei ca se descurca bine la capitolul sentimental si a dovedit ca nu a mintit. ELENA e cucerita total de IANIS HAGI.

Cum sa nu il iubesti pe IANIS ? Provine dintr-o familie celebra , este tanar, frumusel si stie cum sa se poarte cu aleasa inimii sale.

Rudele, toti spun ca IANIS si ELENA sunt SUFLETE PERECHE si e bine ca se vor casatori.

IANIS si ELENA au trecut prin obstacole pe care le-au depasit impreuna. ELENA a facut un accident de masina pe cand era in vizita in SCOTIA dar in final totul s-a terminat cu bine.

ELENA TANASE ARE CONTURI PRIVATE de FACEBOOK si INSTAGRAM.

In acest fel NU SE EXPUNE IN NICIO SITUATIE ce ar putea PATA IMAGINEA FAMILIEI sale si pe cea a FAMILIEI SOCRILOR SAI.

Daca nu ar fi fost o fata cuminte cu siguranta GHEORGHE HAGI NU AR FI FOST DE ACORD cu relatia dintre fiul sau IANIS si ELENA.

Doua familii bogate de AROMANI se vor INCUSCRI. FAMILIA lui GHEORGHE HAGI isi da acordul ca IANIS sa se CASATOREASCA.

IANIS HAGI are 24 de ani va implini 25 de ani. Sa nu uitam ca REGELE HAGI s-a casatorit de foarte TANAR in 1990 si avea tot 25 de ani.

NUNTA lui GHEORGHE HAGI a fost EVENIMENTUL GRANDIOS al ANULUI 1990 in CONSTANTA.

A iesit LUMEA sa il vada sa il admire sa il aplaude pe REGELE, GHEORGHE HAGI. Si pe aleasa inimii sale o colega de facultate LENI CELNICU culmea a carei zi de nastere e tot pe 5 februarie.

Va veni familia SIMONEI HALEP la nunta FIULUI IANIS ? HAGI si familia HALEP se cunosc iar HAGI a reprezentat UN MODEL DE VIATA SPORTIVA pentru SIMONA HALEP.

IANIS HAGI si ELENA TANASE vor deveni O FAMILIE in anul 2023. Le uram de pe acum CASA DE PIATRA!

SI sa fie FERICITI! AU TOT CE LE TREBUIE au nevoie de echilibru si sanatate.

BRAVO, ELENA si IANIS!
MAI POTI CITI