Cele mai bune Parfumuri fashion la moda pentru femei, parfumuri originale si ieftine

În primul rând, ar trebui să decideți ce înțelegeți prin „la modă” - pot fi parfumuri care corespund ultimelor tendințe care pot fi urmărite la principalele expoziții de parfumuri, sau acele compoziții care sunt populare astăzi. 

În această colecție, am încercat să combinăm ambele aspecte - am ales parfumuri noi și strălucitoare pentru femei, precum și cele care pot deveni din nou relevante datorită faptului că corespund ultimelor tendințe. 

Aromele dulci nu se demodează, ci devin mai elegante și mai subtile - în loc de dulceața sclipitoare, vin citricele dulci, nu acorduri zgomotoase de cofetărie cu flori liniștite. 

Nota de lavandă intră în modă, care este bine integrată în desenele gurmande și florale deja familiare. Cu siguranță la modă pot fi numite și arome minerale, urbane. 

1. BVLGARI Tubereuse Mystique apa de parfum - rating 4,87 din 5 stele

BVLGARI Tubereuse Mystique pareri preturi mici

Tubereuse Mystique Eau de Parfum Bvlgari, lansată în 2019, este clasificată ca un parfum pentru femei și aparține familiilor Floral și Oriental. 

La el a lucrat parfumierul Sophie Labbe. 

Apa de parfum Tubereuse Mystique face parte din colectia Splendida. Compoziția compoziției Compoziția este formată din următoarele note și acorduri: Pelin (Artemisia), Mir, Tuberoză și Vanilie.


2. GUERLAIN Mon Guerlain Eau de Parfum Intense - 4.79 din 5 stele

Mon Guerlain Eau de Parfum Intense Eau de Parfum Guerlain, lansată în 2019, este clasificată ca un parfum pentru femei și aparține familiilor Floral și Oriental. 

Thierry Wasser și Delphine Yelk au lucrat la asta. Apa de parfum Mon Guerlain Intense Eau de Parfum face parte din colectia Mon Guerlain. 

pareri am folosit GUERLAIN Mon Guerlain parfum de dama

Compoziția compoziției Bergamota, Lavanda și Mandarina formează acordul de deschidere al compoziției, în miez ─ Iris, Trandafir, Vanilie și Iasomie; baza este benzoină, lemn dulce, paciuli și lemn de santal.


3. AMOUAGE Love Tuberose - 4,70 din 5 stele

Love Tuberose Eau de Parfum Amouage, lansată în 2018, este clasificată ca un parfum pentru femei și aparține familiilor Floral și Gourmand. 

Directorul de creație Christopher Chong a lucrat la asta. Apa de parfum Love Tuberose face parte din colectia The Secret Garden.

Compoziția compoziției Gardenia, Tuberoza și Iasomia formează acordul de deschidere al compoziției, în miez ─ Vanilie și Frișcă; baza este cedru si lemn de santal.
MAI POTI CITI