WIKI PISICA OLIVIA detinuta de TAYLOR SWIFT locul 3 in lume ca avere a unui ANIMAL DE COMPANIE

Daca suntem curiosi ce fac cum isi duc viata celebritatile in special cele de peste ocean aflati ca exista o competitie acerba si intre animalele de companie detinute de vedete.

Catei si pisici se lupta anual sa ocupe un loc fruntas in TOPUL CELOR MAI BOGATE ANIMALE DE COMPANIE. Cel putin in AMERICA.

TOPUL se numeste PET RICH LIST un top al celor mai bogate animale de companie ce apartin VEDETELOR de pretutindeni.

V-ati imaginat ca o PISICA-PISICUTA valoreaza 97 de milioane de dolari ? Sa aflam povestea PISICII OLIVIA botezata dupa numele unui personaj la fel de celebru.

Exista in AMERICA, PET RICH LIST care inseamna un top format dintr-o compilatie anuala de animalute care AU ACUMULAT O AVERE sau poate chiar AU MOSTENIT O AVERE.

Celebra, talentata si frumoasa ARTISTA americana detinatoarea a numeroase premii TAYLOR SWIFT este o mare iubitoare de animale.

wiki avere pisica bogata OLIVIA BENSON

De la 17 ani isi traieste viata in vizorul publicului pentru ca lumea o iubeste si doreste sa afle tot ce tine de viata sa de la produsele cosmetice folosite la mancare pana la animalele de companie.

Pe langa frumusete, talent TAYLOR SWIFT se mandreste ca doua dintre cele TREI pisici detinute de ea SUNT IN PET RICH LIST.

Detinatoarea locului al treilea in lume in PET RICH LIST este pisica OLIVIA a cantaretei ce valoreaza 97 de milioane de dolari.

PISICA OLIVIA CAMPIOANA este o PISICA ce apartine rasei SCOTTISH FOLD si are 9 ani.

A avut SANSA sa fie ADOPTATA de celebra cantareata TAYLOR SWIFT a carei avere valoreaza 400 de milioane de dolari.

PISICILE cantaretei sunt: OLIVIA BENSON , MEREDITH GREY si BENJAMIN BUTTON.

OLIVIA si MEREDITH sunt PISICI ce au dobandit CELEBRITATEA. MEREDITH merge pe urmele " surorii" mai mari OLIVIA BENSON.

PREMIANTA noastra OLIVIA BENSON a fost botezata dupa numele personajului OLIVIA BENSON personaj jucat de actrita MARISKA HARGITAY in serialul LAW &ORDER.

PISICA OLIVIA a aparut alaturi de stapana sa TAYLOR SWIFT in videoclipuri si reclame pentru DIRECT TV, DIET COKE, AT&T si in videoclipurile : ME si BLACK SPANCE.

In pauzele de la concerte TAYLOR SWIFT a luat-o si pe MEREDITH si au pozat impreuna.

VIDEOCLIPUL BLACK SPANCE in care apare PISICA OLIVIA BENSON alaturi de TAYLOR SWIFT a fost urmarit de 3 MILIARDE de OAMENI.

CE PISICA NOROCOASA! O PISICA CE A FOST ABANDONATA si a ajuns O PISICA CELEBRA si MILIONARA.

Are si propria linie de hainute si participa si la evenimente. OLIVIA BENSON ESTE CELEBRA si este AL TREILEA CEL MAI BOGAT ANIMAL DE COMPANIE DIN LUME!

WOW!!! Vreti sa stiti cine ocupa primele doua locuri in TOP PET RICH LIST?

PRIMUL LOC este ocupat de CAINELE CIOBANESC GUNTHER al VI-lea si apartine GUNTHER CORPORATION a carei valoare ajunge la 500 de milioane de dolari.

Al DOILEA LOC este detinut de PISICA NALA care valoreaza 100 de milioane de dolari si are 4 milioane de vizualizari pe INSTAGRAM.

AL TREILEA LOC este detinut de PISICA OLIVIA BENSON pisica cantaretei TAYLOR SWIFT.

Al patrulea loc este detinut de CAINII SUPER CELEBRE PREZENTATOARE DE TELEVIZIUNE OPRAH WINFREY o mare mare iubitoare si sustinatoare a animalelor.

CAINII LUI OPRAH sunt : SADIE, SAMMY, LAUREN. LAYLA si HUKE. VALOREAZA 30 de milioane de dolari.

VIATA este o competitie cand esti ANIMALUL DE COMPANIE al UNEI VEDETE!

Chiar daca sunt catei si pisici adorati si iubiti fiind tinuti in puf aceste adorabile creaturi si MUNCESC. Dar o fac din pura placere ceea ce nu putem sa ne laudam prea multi dintre noi OAMENII.

Admir si pretuiesc toti OAMENII ADEVARATI care lupta pentru BINELE animalelor de companie.

De cele mai multe ori ANIMALELE suntem NOI OAMENI si nu creaturile superbe venite pe pamant sa ne ALINE si sa ne IUBEASCA NECONDITIONAT.

Si daca unii catei, pisici, cai , papgali NU AU DREPTUL si SANSA la VIATA din cauza OAMENILOR trebuia sa existe o COMPENSATIE.

SA fie si animalute carora CEL DE SUS le-a oferit O VIATA DE RASFAT. Celebritatile din AMERICA chiar au animale de companie ADOPTATE si fac campanii ADEVARATE pentru viata necuvantatoarelor.

NECUVANTATOARE? DE AR AVEA ELE PUTEREA DE A VORBI!!!
MAI POTI CITI