Noua colecție de parfumuri Guerlain Le Flacon aux Abeilles Couleur Bonheur 2023

Guerlain lansează o colecție de parfumuri exclusive Le Flacon aux Abeilles Couleur Bonheur în doar 14 exemplare despre care ne vom face o parere. 

Această ediție comemorează 170 de ani de la celebra sticlă de parfum Le Flacon aux Abeilles. 

Designul noii sticle a fost dezvoltat de atelierul Maison Matisse , fondat în 2019 de Jean-Mathieu Matisse, unul dintre strănepoții celebrului artist Henri Matisse.

Pentru a sărbători cea de-a 170-a aniversare cu o creație impresionantă și exclusivă, legendarul parfum „ Flacon aux Abeilles ” este decorat cu decor preluat dintr-unul dintre cele mai emblematice picturi ale artistului, „ La Musique ” (1939). 

Modele de culori vibrante, create de meșteria Astrid de Chaillet, împodobesc paisprezece sticle unice.

Acest lucru face din 2023 anul Matisse pentru Guerlain , cu ediții limitate neobișnuite inspirate de două dintre picturile artistului. 

Două modele decorate cu flori ce emana fericire semnate de Maison Matisse , dintre care unul împodobește Ediția exclusivă „Le Flacon aux Abeilles” Maison Matisse și celelalte trei ediții noi ale colecției L'Art & La Matière.

Guerlain Le Flacon aux Abeilles Couleur Bonheur  este un parfum cipre-fructat pentru barbati si femei, senzual, moale, elegant si primitor, evidentiat printr-un buchet de nuante fructate, florale si lemnoase, precum si subtonuri mai blande pudrate, citrice si piele. 

Se deschide cu note de vârf citrice de bergamotă care se amestecă într-o inimă floral-fructă cu trandafir și caise, în timp ce notele de bază florale și piele profunde dezvăluie iris, piele și violetă.

Principalele caracteristici ale noului parfum Guerlain Le Flacon aux Abeilles Couleur Bonheur 2023:

Grupe de arome: cipre, fructat;
Gen: unisex;
Note de varf: bergamot;
Note de inima: trandafir, caise;
Note de baza: piele, iris, violeta;
MAI POTI CITI