Lampa Led si Aspirator Praf 2 in 1 80W pareri, originala, ieftina si buna, cu livrare rapida

NailsUp Lampa Led si Aspirator Praf 2 in 1 80W cele mai bune recenzii si pareri reale. Pareri, preturi produse originale, cumpara acum. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. 

Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele Nails Up.

 
pareri cele mai bune preturi Lampa Led si Aspirator Praf 2 in 1 80W


Putere: 80W 

LED: 36 Leduri 

Rated Input: 100-240v 50Hz/60Hz 1A 

Rated Output: DC24V/3A Timer: 10s, 30s, 60s, 99s 

Marime: Approx. 29.9 * 9.5 * 28.8cm / 11.8 * 8.9 * 11in

În cazul lămpilor LED, întărirea gelului și a ojei semi-permanente se realizează datorită undelor electroluminiscente. 

Spre deosebire de varianta UV, lampa LED permite gelului sau ojei să se usuce în doar câteva secunde. În plus, diodele sunt mai economice deoarece nu necesită o schimbare atât de deasă ca în cazul lămpilor UV.

Alegerea lămpii pentru manichiură se va face în funcție de puterea acesteia, în funcție de culoare, de formă sau de dimensiune. Vei găsi în oferta noastră lămpi de manichiură în diferite dimensiuni, destinate uzului profesional, în cadrul unui salon, cât și uzului personal, acasă. 

Spre exemplu, o începătoare în domeniul manichiurii poate alege o lampă cu o putere mai mică precum un model de 9W, lămpile cu o putere mai mare sunt rezervate în special tehnicienilor din domeniu.

NailsUp este magazinul online ce imbina categorii si subcategorii diverse de produse detinate infrumusetarii la cel mai inalt nivel. 

Aici veti putea gasii aparatura pentru coafarea parului, pentru ingrijire corporala, curatarea in profunzime a tenului, calcaielor, cavitatii bucale,  dar si produse pentru a putea efectua o manichuira sau pedichiura de la A la Z! 

Pe site-ul NailsUp.ro sunt prezente branduri precum Slowianka, Allepaznokcie, Born Pretty, dar si Gelaxyo, ce te vor ajuta sa realizezi cele mai unice manichiuri, iar produsele de calitate cu siguranta vor face diferenta. 
MAI POTI CITI