IMPRESII PARFUMUL JEANNE ARTHES GUIPURE & SILK un parfum pentru femeile pasionale

Brandul JEANNE ARTHES are in portofoliu mai mult de 100 de parfumuri. Vom vorbi despre parfumul de dama GUIPURE&SILK despre care vom incerca sa ne facem o parere.

Un parfum din categoria parfumurilor lemnoase. Pentru doamne si domnisoare cu temperament pasional si mult charme. 

Se poate sa deveniti dependenta de acest parfum si ce sa vezi e un parfum care se poate purta zilnic.

E vremea sa adaugati acest parfum in colectia vostra pretul este unul foarte bun daca stai sa te gandesti la raportul calitate versus pret.

Sticla de 100 ml costa 34 lei. Aveti la dispozitie separat si setul cadou care contine pe langa un alt parfum al acestui brand si un mic cadou.

pareri parfum pentru femei JEANNE ARTHES GUIPURE & SILK

Tot suntem in perioada sarbatorilor cum sa va descriu mai bine mirosul parfumului GUIPURE&SILK decat sa il aseman cu o prajitura care se topeste in gura iar papilele gustative vor suspina de placere.


Parfumul acesta te incalzeste si isi aseaza notele rand pe rand pana la mirosul final intr-o maniera eleganta.

Un parfum SEDUCATOR,CALD si VIBRANT te face sa te simti mai plina de viata. E luminos precum o esarfa de matase asezata la fereastra insorita.

Povestea brandului frantuzesc a inceput in anul 1978 in orasul emblema pentru parfumieri de la GRASSE si de atunci lumea continua sa cumpere noi si noi parfumuri.

FONDATORUL este BERNARD PERRIN care a pus bazele unui brand signature ce dainuie. 

Sa vedem notele deosebite ale parfumului GUIPURE&SILK.

NOTE DE VARF: COCOS, MIGDALE,LEMN DULCE

NOTE DE INIMA:FLORI DE PORTOCALI, HELIOTROP, IASOMIE

NOTE DE BAZA: LEMN DE SANTAL, MOSC, VANILIE, MUSCHI

NU ai cum sa dai gresi cu parfumul frantuzesc GUIPURE&SILK! In portofoliul brandului mai gasim si alte parfumuri apreciate de doamne de la AMORE MIO si LOVE GENERATION.

Iar domnii au la dispozitie o APA DE TOALETA numita SEXY BOY! E vremea sa fim incantatori pentru a incepe aventuri frumoase in anul 2023.
MAI POTI CITI