Impresii PARFUMUL I WANT CHOO de la iconicul JIMMY CHOO emblema senzualitatii

Care femeie nu a admirat si nu si-a dorit o pereche de pantofi STILETTO cu acel rosu captivant pe talpa? Daca vedeti o doamna purtand o pereche de pantofi de la JIMMY CHOO e sigur ca aveti in fata o FASHIONISTA inraita.

Celebru creator de pantofi a creat si parfumuri care se remarca prin originalitatea ingredientelor si prin excentricitate.

Unicitatea si designul uimitor al hainelor si pantofilor create de CHOO l-au facut sa creeze parfumuri care sa iasa din NORMAL. Si asta se reflecta in tot ce creeaza CHOO.

Cine nu a spus I WANT CHOO? Si nu e vorba de pantofii celebri ci de PARFUMUL SEDUCATOR numit chiar asa: I WANT CHOO de la JIMMY CHOO.

pareri parfum femei I WANT CHOO

Prin ce se remarca acest parfum? E capabil sa va scoata in evidenta frumusetea si senzualitatea si nimeni nu poate sa NU va vada oricat de aglomerata e zona in care va aflati.

E UN PARFUM UNIC I WANT CHOO e GURMAND, FLORAL-FRUCTAT ametitor!


Stiti cum miros crinii intr-o dupa amaiza de vara cand soarele te mangaie si adie putin vantul care imprastie mirosul superb al crinilor?

Pregatiti-va I WANT CHOO are intre ingrediente florile de crin.

Sa vedem NOTELE senzationale ale PARFUMULUI I WANT CHOO.

NOTE DE VARF: PIERSICI, MANDARINE

NOTE DE INIMA: IASOMIE DE SAMBAC, FLORI DE CRIN

NOTE DE BAZA: VANILIE

Ambalajul este deosebit ca o bijuterie. O NEBUNIE DE PARFUM ! CU un puf de I WANT CHOO veti fi O REGINA. Potrivit pentru purtare zilnica.

I WANT CHOO este emblematic un parfum care nu te lasa indiferent.

Părerea cumparatoarelor despre PARFUMUL  I WANT CHOO 

♦ Persistență - 4,48 din 5
♦ Intensitate -  4,43 din 5
♦ Versatilitate - 4,45 din 5
♦ Forma sticlei -  4,37 din 5
♦ Prețuri - 4,29 din 5
MAI POTI CITI