IMPRESII APA DE PARFUM UNISEX INFUSIONS INFUSION IRIS de la PRADA perfect pentru vara

Ne pregatim de primavara si in doi pasi ca la mare a venit VARA. Pana atunci sa vedem ce parfumuri ne putem achizitiona. Un PARFUM pentru amandoi pentru DOAMNA si DOMNUL.

Aceasta serie numita INFUSIONS apartine brandului PRADA iar APA DE PARFUM UNISEX despre care va vorbesc este INFUSION : IRIS.

Un pret pe masura calitatii si a BRANDULUI. O sticluta de 100 ml costa 744 RON, 50 ml costa 417 RON si 200 ml pentru gurmanzii de parfum costa 810 RON.

Face parte din gama parfumurilor FLORAL , LEMNOASE. Daca achizitionati produse de peste 250 ron va asteapta un cadou din nou o ESARFA.

prada-les-infusions-infusion-iris-parfum-unisex-pareri-am-folosit

APA DE PARFUM UNISEX INFUSION: IRIS celebreaza NATURA in cel mai frumos si incantator anotimp : PRIMAVARA.

CELEBREAZA FORTA si GRANDOAREA NATURII ne indeamna sa ne reintoarcem la RADACINI sa luptam pentru flori, copaci si animalute.

Si mirosul spectaculos sa ne trimita si ganduri BUNE sa ne faca mai OMENOSI .

SUNTEM INCIUDATI, AGITATI, NERVOSI si TARE TARE RAI precum un caine tinut in lesa si infometat.

NU MAI AVEM DEMULT cei 7 ani de ACASA, NU MAI PURTAM RESPECT NIMANUI, relatia copiilor nostri cu invatatorul si profesorii s-a schimbat cat ai zice peste.

De aceea asteptam PRIMAVARA. Sa simtitm primele raze de soare caldut si sa ne bucuram de mirosul naturii cand ne saluta zambilele, lalelele, ghioceii si toate florile ce ne face sa asteptam mai apoi varar si vacanta.


Va plac VIOLETELE? INFUSION IRIS de la PRADA combina VIOLETELE cu alte ingrediente ce ne dau STAREA de ASTEPTAREA BINELUI oferit cu regularitate de NATURA.

PRIMAVARA , MIRACOL REPETABIL de la an la an. O aroma delicata ne ofera INFUSION IRIS. Delicata, eleganta , trufasa.

Ca o poveste de iubire. INFUSION IRIS combina notele de varf de manadarina de ITALIA cu neroli tunisian si ne asteapta in final notele de baza cu cedru si benzoin.
INFUSION IRIS de la PRADA este ca o poveste sau un film cu FINAL HAPPY!.
MAI POTI CITI