Freza unghii electrica profesionala TURBO Active LUXORISE Germania 35.000 RPM pareri oferta cu pretul cel mai mic din online

Freza unghii electrica profesionala TURBO Active - LUXORISE Germania, 35.000 RPM face parte din oferta kit unghii de Aparatura > Freza - Pila Electrica Unghii

Poti vedea parerile si recenziile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au desigur si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput. Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului prezentate de catre clienti in comentarii.

Alege din sute de produse de manichiura la pret redus. Vezi oferta cu discount.

Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi. Compara aici ofertele la produsele similare.

pareri am folosit Freza unghii electrica profesionala TURBO Active LUXORISE Germania 35.000 RPM


Freza unghii electrica profesionala Turbo Active - LUXORISE Germania, 35.000 RPM este o freza dedicata atat tehnicienilor de unghii cat si pasionatilor de ingrijirea unghiilor. 

Pila electrica are multiple intrebuintari pentru realizarea unor manichiuri si pedichiuri perfecte. 

Freza este recomandata pentru pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire si definirea patului unghial. 

Datorita ei, micsorezi timpul de lucru si maresti eficienta. Unitatea centrala are un design modern si este creata din materiale de calitate. 

Dispune de display digital, sistem de control al vitezei, protectie la suprasarcina si oprire de siguranta. 

Poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse, pentru un mai mare confort in utilizare. 

Freza are o viteza de pana la 35.000 rotatii pe minut si comutator avansat de directie (doua sensuri de rotatie). Astfel, ea este adecvata atat dreptacilor, cat si stangacilor. 

Mandrina sa nu vibreaza in timpul utilizarii, este robusta si are greutate optima. Varful subtire favorizeaza finetea si precizia operarii. 

Capatul de slefuit poate fi inlocuit fara efort datorita sistemului de prindere TWIST - LOCK, rotiti in partea stanga pentru a deschide, puneti capatul de lucru dorit si rotiti in partea dreapta pentru a bloca. 

Una din cele mai eficiente pile electrice de unghii, TURBO Active te ajuta sa pregatesti orice tip de unghie la standarde inalte. 

Freza electrica dispune de SENZOR de PORNIRE /OPRIRE pentru mandrina. Butonul de Sensor/ Off activeaza sau dezactiveaza senzorul. 

In modul activ, in momentul in care introduci capatul de mandrina in suportul de mandrina, aceasta se opreste automat. Atunci cand se ridica mandrina, ea porneste automat. 

Sfaturi utile pentru o folosire indelungata: Cand freza nu este folosita, aveti grija ca aceasta sa fie oprita de la butornul OFF. 

Nu este suficient ca modul de lucru sa fie dat la 0. Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie setati mai intai viteza de rotatie la 0 apoi apasati butonul de Reverse / Forward. 

Nu apasati butonul de Reverse / Forward in timpul functionarii. Exista riscul ca mandrina sa se arda. 

Specificatii tehnice: Viteza: 0-35.000 rpm Putere: 65 W Culoare: rosu Tensiune alimentare : 220-240 V 50Hz Sens rotatie FWD / REV Model : LUX-4500 PRO Pachetul contine: - U nitatea centrala - Mandrina - Sport mandrina - Pedala - 4 varfuri de polizare - 2 capete de slefuit.
MAI POTI CITI