BIOGRAFIA MUZICIANULUI NIKITA ANDREI DEMBINSKI aka KADJAVSI FIUL actritei ILINCA GOIA aka OTILIA din serialul LIA

CINE este NIKITA ANDREI DEMBINSKI? ESTE MUZICIANUL cu numele de scena KADJAVSI.

WIKI : NIKITA ANDREI DEMBINSKI, INALTIME, ZODIE, PROIECTE, IUBITA, PARINTI CELEBRI.

Parintii muzicianului NIKITA ANDREI DEMBINSKI sunt celebri. Mama este talentata actrita ILINCA GOIA iar tatal este regizorul DOMINIC DEMBINSKI.

Din iubirea acestor oameni indragostiti de film s-a nascut baiatul NIKITA. ILINCA si DOMINIC l-au botezat NIKITA, ANDREI cu gandul la cei mai celebri regizori rusi NIKITA MIHALKOV si ANDREI TARKOVSKI.

Dupa o poveste de iubire nebuna ILINCA si DOMINIC s-au despartit. Pentru DOMINIC ,ILINCA GOIA a renuntat la BURSA din AMERICA. A rezistat trei saptamani departe de iubitul ei.

ILINCA GOIA a castigat o bursa la FACULTATEA DE MUSIC HALL din NEW YORK. pe langa talentul in actorie si film actrita si canta are o voce deosebita.

NIKITA ii mosteneste talentul muzical si artistic.

NIKITA ANDREI DEMBINSKI  biografie varsta studii iubita

Avea 28 de ani ILINCA GOIA cand a primit bursa si sigur viata ei ar fi putut fi ALTA.

ILINCA a revenit in tara si in cateva luni s-au casatorit. La un an de la casatoria din 1996 a aparut pe lume unicul fiu al cuplului NIKITA ANDREI DEMBINSKI.

ILINCA GOIA a traversat o perioada de viata care a transformat-o. Sotul ei DOMINIC DEMBINSKI mai mare ca ILINCA cu ani buni s-a imbolanavit si era total dependent de ILINCA.

ILINCA a avut grija de sotul ei , de copil si mergea si la teatru. A fost un moment in care a simtit ca nu mai poate. DOMINIC si-a revenit si ce sa vezi ?

Cuplul a divortat in 2016 dupa 20 de ani de casnicie si regizorul s-a recasatorit cu pianista DORINA RUSU.

ILINCA GOIA aka OTILIA pe care o vedeti in serialul LIA-SOTIA SOTULUI MEU NU S-A RECASATORIT. Isi vede de meseria sa si de copil.

Chiar daca are 25 de ani NIKITA ANDREI tot COPIL RAMANE pentru mama sa. Si ILINCA se mandreste cu fiul ei.

Iar NIKITA e la varsta la care stie sa managerieze si relatia cu tatal lui regizorul DEMBINSKI.

NIKITA ANDREI DEMBINSKI provine dintr-o familie de artisti. Copilarind pe scena printre artisti a prins drag de meseria parintilor.

Si chiar avea talent. La 14 ani juca in doua piese de succes regizate de VICTOR REBENGIUC si DAN PURIC si anume SINUCIGASUL si INCHIZITOR.

Micutul NICKITA era inconjurat de marii nostri actori iar acestia il numeau COLEGUL NOSTRU netinand seama ca este UN COPIL.

Mai apoi NIKITA nu a mai dorit sa joace in teatru si-a gasit pasiunea pemtru muzica si arta. Mama ILINCA ii urmarea pasii il indruma si era fericita sa aiba un copil talentat.

Si la fel procedeaza si azi.

Regizorul FELIX ALEX le-a propus sotilor DEMINSKI sa ii dea voie lui NIKITA sa joace pe scena.

Stiati ca pe vremuri CUPLUL DEMBINKI regizorul si superba actrita ILINCA GOIA au primit PREMIUL pentru CEL MAI BUN CUPLU din teatru?

NIKITA isi adora parintii si bunicii l-a iubit nespus pe bunicul MIRON din partea mamei. Bland , atent, calin, bunicul si-a iubit si el nepotul din toata inima.

NIKITA spune ca relatia cu bunicul MIRON a fost GENIALA. Aceeasi admiratie o are NIKITA si pentru fratele sau mai mare VLADIMIR care a terminat FACULTATEA DE ARTA TEATRALA si CINEMATOGRAFICA BUCURESTI sectia REGIE.

NIKITA a crescut in preajma unor oameni de cultura uriasi. De pilda NIKITA isi aminteste de vacantele de la mare de la 2 MAI . Vecinii familiei DEMBINSKI erau celebrul pianist DAN MIZRAHI si sotia sa.

NIKITA a fost influentat de activitatea si personalitatea marilor artisti din muzica, teatru si film.

NIKITA a terminat cursurile COLEGIULUI DE MUZICA " GEORGE ENESCU".

A urmat apoi cursurile UNIVERSITATII NATIONALE DE ARTA sectia VISUAL &PERFORMING ARTS in perioada 2016-2019.

Im prezent impleteste mai multe ramuri ale artei. A fost o perioada FREELANCER. A fost STREET PHOTOGRAPHER in ianurie 2013 a trecut si la studiul SOUND MUSIC DESIGN.

A compus muzica pentru emisiuni muzica de reclame. A participat alaturi de alti patru colegi la realizarea CATALOGULUI EXPOZITIEI DISPOZITIV BOOK A BOUNDING SIT.

Talentul sau nu doar ca a fost apreciat dar si premiat. A primit PREMIUL CMFC cu A BANDA.

NIKITA ANDREI DEMBINSKI este O VEDETA un COPIL DE VEDETA devenita intre timp VEDETA.

Dar nu se comporta ca un rasfatat si evident ca nu se considera VEDETA. Un tanar deosebit, frumos si talentat.

A scos un album,SECOND SOUL pe care va invit sa il ascultati. Fire sensibila si introvertita NIKITA nu vorbeste de viata personala. Prefera sa lase sa vorbeasca despre EL doar MUNCA si PASIUNILE.

BRAVO, NIKITA DEMBINSKI !Cu siguranta VOM MAI AUZI de ARTISTUL COMPLET fiul unor artisti , NIKITA ANDREI DEMINSKI.
MAI POTI CITI