Biografia actritei aspirante VICTORIA LAMAS curtata de LEO DI CAPRIO. NOUA IUBITA?

LEO DI CAPRIO nu se dezminte in apetitul pentru femei superbe, celebre cu familii extraordinare. S-a despartit si de FRUMOASA GIGI HADID declarata CEA MAI FRUMOASA FEMEIE a anului 2022.

Si daca nici EMILY RATAJAKOVSKI o alta celebritate cu care a flirtat in 2022 nu e SUPERBA si DE NELASAT ce sa mai spunem ?

Pe cine a pus ochii acum LEO? O alta frumusete pe nume VICTORIA LAMAS fiica celebrului actor LORENZO LAMAS in varsta de 64 de ani.

LORENZO LAMAS este actorul din filme celebre precum FALCON CREEK. Sotia SHAUNA SAND este mama frumoasei VICTORIA LAMAS.

Cu cine sa semene in frumusete VICTORIA cu o mama SUPERMODEL si un TATA ACTOR FRUMOS si CELEBRU.

VICTORIA LAMAS Wiki Iubita LEO DI CAPRIO

LEO DI CAPRIO si frumoasa VICTORIA LAMAS au fost surprinsi iesind dintr-un restaurant select. Inca nu se stie daca VICTOARIA LAMAS este NOUA IUBITA a lui LEO dar putem presupune ca LEO nu isi pierde vremea si probabil vrea sa o protejeze pe VICTORIA.

WIKI VICTORIA LAMAS, ZODIE, DATA NASTERII, INALTIME, FAMILIE, PASIUNI, PROIECTE


VICTORIA LAMAS s-a nascut la 24 aprilie 1999 si este reprezentanta ZODIEI TAUR.

Se si vede la cat este de superba ! Are mai multi frati si surori : ALEXANDRA LYNNE LAMAS, ISABELLA LAMAS, PARTON ASHBROOK, SHAYNE LAMAS si AJ LAMAS.

Parintii ei sunt celebri mama fotomodel SHAUNA SAND si tatal un actor frumos care a jucat in filme devenite ICON : FALCON CREEK si GREASE ca sa enumeram doar cateva din filmografia bogata.

Pe numele intreg VICTORIA ARLENE LAMAS a mers pe urmele parintilor cand si-a ales meseria.

VICTORIA LAMAS este atrasa de ARTA si este ARTISTA PICTORITA dar si MODEL. Extrem de activa si urmarita pe retelele de socializare.

Le arata fanilor care este stilul ei de viata de unde NU LIPSESC PETRECERILE in CLUBURI EXCLUSIVISTE si cinelle la restaurantele selecte.

Iubeste florile si moda e imbrcatat d ela cele mai tari branduri. IDOLUL ei este MARYLIN MONROE acasa are tablouri care o infatiseaza pe dulcea MARYLIN MONROE.

Frumoasa VICTORIA cu ochii albastri si trupul bine lucrat a reusit sa ii atraga atentia lui DI CAPRIO.

In ciuda faptului ca au fost vazuti impreuna trei zile consecutiv unii afirma ca VICTORIA NU ESTE INCA IUBITA lui LEO.

Altii dimpotriva vorbesc de noul cuplu VICTORIA LAMAS si LEO DI CAPRIO.

Vom mai vedea. VICTORIA e incantata de atentia pe care i-a arata LEO DI CAPRIO. Acum nu conteaza ca LEO are 48 de ani si este cunoscut ca un CRAI VERITABIL.

S-a despartit de GIGI HADID care nu a putut sa renunte la programul si rutina ei de dragul lui LEO mereu in miscare. Si in plus GIGI nu vrea sa isi neglijeze cariera.

Si sa nu uitam ca GIGI isi indreapta tot timpul liber si energia cu micuta ei fiica KHAI HADID MALIK fiica din casatoria cu ZAYN MALIK.

VICTORIA LAMAS e precum o caprioara care descopera frumusetea padurii. Libera, frumoasa, entuziasta, frenetica si FARA OBLIGATII.

VICTORIA LAMAS a semnat cu INNOVATIVE ARTISTS & LUBER ROKLIN ENTERTAINMENT.

ESTE MODEL, ACTRITA O ARTISTA completa. Inainte de a aparea in primul ei film DISGUISING a lucrat in cadrul departamentului DE ARTA al productiei.

FILMOGRAFIE VICTORIA LAMAS

2020- SECRET IDENTITY

2020- THE LAST THINH THAT EARTH SAID

2020- TWO NINER

2020- A VIRTUOUS MAN

2019- TALK LATER

2014- THE HISTORY OF FERA

2014- DISGUISED

VICTORIA LAMAS are stofa de VEDETA dar una farra fumuri naturalal deloc fitoasa. E frumoasa , talentat lumeaii apartine si VIITORUL SUNA BINE PENTRU EA.

Haioasa, plina de umor , energica spumoasa ea este VICTORIA ARLENE LAMAS.

SUPERBA despre care presa spune ca este NOUA IUBITA a lui DI CAPRIO.

MAI POTI CITI