Atelier Cologne Cologne Absolue Orange Sanguine Eau de Parfum unisex pareri originale, persistenta, compozitie si preturi mici

Atelier Cologne Cologne Absolue Orange Sanguine Eau de Parfum unisex Ratingul agregat al parerilor Persistenta- 4.36 Siaj (miros) - 5 Valoarea pretului -4.59

Pretul de achizitie este unul corect in raport cu tot ceea ce va poate oferi aceasta parfum. Cu siguranta nu veti trece niciodata neobservata in cazul in care veti folosi acest parfum si veti fi apreciata pentru mirosul special care va inconjoara.

Cu toate a parfumul replica semana perfect iti poti da seama ca nu este cel original deoarece mirosul nu persista la fel de mult si pur si simplu se simte ca nu are acel miros care il face pe cel original cu adevarat unic.

pareri pret Atelier Cologne Cologne Absolue Orange Sanguine


Atelier Cologne Cologne Absolue Orange Sanguine Eau de Parfum unisex 100 ml

Faceți cunoștință cu parfumul unisex Atelier Cologne Orange Sanguine, care vă va transporta brusc în țările calde, pline de portocali, sub a căror umbră vă puteți așeza.

Datorită compoziției citrice a parfumului, acesta este perfect atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În compoziția acestuia veți găsi ingrediente de cea mai înaltă calitate – portocale roșii din Italia, mușcată din China și lemn de santal din Australia.

Este un parfum citric unisex - pentru bărbați și femei care conține 15 % uleiuri aromatice de cea mai înaltă calitate.

Alege-ti notele olfactive preferate pentru parfumuri femei, unisex sau de barbati. Testeaza parfumuri florale, citrice, dar si lemnoase, pentru a-ti da seama care sunt cele care te atrag cel mai mult.

De exemplu o aroma destinata persoanelor libere si rebele, e formata din note de trandafir negru, vanilie, fum, tamaie, papirus, litchii si praline care impreuna emana acest sentiment prin fiecare pulverizare.

Depoziteaza sticlutele de parfum in locuri uscate, intunecoase si racoroase, pentru a le pastra calitatile. Dulapul reprezinta un loc mult mai potrivit pentru pastrarea parfumurilor decat sala de baie, unde aburii si caldura excesiva pot altera mirosul si chiar persistenta parfumului.

Pastreaza parfumurile in cutiile originale, pentru a le feri de razele soarelui si alege rafturile de jos pentru a le depozita.

Dupa aplicarea parfumului in punctele de puls, evita atingerea sau frecarea acestora. Pentru o persistenta mai indelungata, pulverizeaza parfumul si in zone mai reci ale corpului, precum genunchii sau lobul urechii, dar si la baza liniei parului, pe ceafa sau tample.

Pentru par, foloseste o formula speciala, care sa nu il usuce si sa nu ii dauneze. In cazul in care folosesti un parfum cu concentratie scazuta, cum ar fi apa de colonie.
MAI POTI CITI