Wiki Ovidiu Sfantu deSANTO - biografie, vârstă, soție, copii, scandal cu Jador

Vezi biografia Ovidiu Sfantu aka deSANTO Music. Ce vârstă și înălțime are Ovidiu Sfantu deSANTO, cine este soția sa și câți copii are. Ce zodie este deSANTO, ce avere are și unde a învățat.

Conform CV-ului oficial, nascut in Bucuresti - Romania pe 13 Decembrie 1981, DeSanto (Ovidiu Sfantu ) si-a descoperit pasiunea pentru muzica inca din copilarie.

DeSanto (vârsta 41 de ani) a intrat in lumea muzicii in anul 2000 colaborand cu diferite studiouri audio si solisti pentru care compunea, scria texte si orchestra.

In anul 2003 DeSanto a inceput colaborarea cu Casa de Discuri GrandProductionBursuc.

Alaturi de Dan Bursuc a compus si orchestrat peste 1000 de melodii.

In anul 2005 a aparut pentru prima oara pe un album cu melodia "Te astept in prag de sarbatori" cantata alaturi de Claudia.

ovidiu desanto nume real varsta studii avere

Fișă biografică DeSanto

Nume real: Ovidiu Sfantu
Alias: Santo
Data nasterii: 13 Decembrie 1981 (41 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Bucuresti
Status marital: casatorit (soție - Ruxandra)
Copii: Roberto Mario
Inaltime: 1,73m
Greutate: 61kg
Culoarea ochilor: verde
Culoarea parului: saten

In 2010 a cantat alaturi de Lele pe albumul "Copilul Mileniului", Fratii de Aur, Laura Vass, Damany sub pseudonimele de Dj Santo, Ovidiu Sfantu, Ovy.

Unul dintre cele mai de succes proiecte facute de DeSanto a fost coloana sonora pentru filmul "Poveste de cartier", film in care a interpretat melodia "Am sange de drac ".

Ovidiu Sfantu a avut diferite aparitii TV alaturi de Margherita, Viorica si Ionita din Clejani, Fratii de Aur, Lele, Bogdan Artistu. I-l mai puteti vedea in scurt metrajul "Muzica in sange".

DeSanto și-a lansat propriul album in vara anului 2012 o prima melodie fiind "Jumate jumate, Motor motor" alaturi de Bogdan Artistu.

Scandalul dintre Jador și DeSanto

Producătorul a precizat că el i-a înregistrat numele de scenă „Jador” și că aceasta îi aparține. Manelistul a fost nevoit să achite o sumă considerabilă de bani pentru a își păstra pseudonimul, dar fără rezultat. 

Ovidiu DeSanto a înaintat atenționări către televiziuni pentru a nu mai folosi numele „Jador” atunci când acestea se referă la artist.

Ruxandra, soția lui DeSanto, a făcut un vlog în care le-a recunoscut fanilor că succesul l-a schimbat pe Jador și că nu mai este omul pe care l-a cunoscut. 
MAI POTI CITI