Wiki JAMARR copilul fenomen - biografie, vârstă, înălțime, nume real, familie

Cine este JAMARR, wiki, biografie, vârstă, numele adevărat, unde învață, familie, religie, melodii 


Manageriat si impresariat de catre DeSanto si Laya , Jamarr este supranumit ”copilul fenomen si este cel mai popular artist in devenire, o voce forte frumoasa si puternica!

Jamarr este in Tendinte Youtube in 3 tari! 

Pe #5 in Romania , #20 in Marea Britanie si #25 in Germania. Locul 3 , 28 si 90 in Videoclipuri populare ale momentului.

Copilul lui Dumnezeu este nascut in Cluj (Romania), intr-o familie cu o situatie materiala foarte modesta de pocaiti si mai are 4 frati ( 2 frati si 2 surori ).

jamarr wiki cine este nume real varsta religie

 Jamarr este cel mai tanar cântăreț de pe piata muzicala, la vârsta de numai 11 ani, a atins recordul de peste 1 Milion de vizualizari pe platforma TikTok in primele 24 ore de la publicare .

Jamarr a devenit faimos pe internet cu numele sau real, Cosmin.

Copilul fenomen a inregistrat in doar 6 ore 5 piese muzicale in Studioul DeSanto Music.

Iată câteva din comentariile fanilor săi: ”... Wow ce voce are, felicitări copil minunat. Dumnezeu să-ți dea sănătate, baftă în continuare.... Mult succes pe viitor , o sa fie cea mai calda Voce din Romania... Are timbru vocal foarte bun si placut...!

Oamenii spun ca acesta seamana foarte mult cu celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo atat la fizionomie cat si la faptul ca este inzestrat in ceea ce face cu foarte mult talent și modestie.
 MULT SUCCES , COSMIN COPIL daruit cu HAR si MODESTIE. 
MAI POTI CITI