VLAD MUNTEANU DOC wiki, biografie, vârstă, înălțime, soție

Descoperă care este wiki-ul artistului Vlad Munteanu aka DOC, ce vârstă și înălțime are. Vezi cine este soția, lui Vlad Munteanu DOC, câți copii au împreună și care cât câștigă pe un concert.

Conform biografiei, inițial cântând ca El-Doctor, Vlad Munteanu (vârsta 41 de ani) și-a scurtat numele de scenă mai întâi în L-Doc și, în cele din urmă, a optat pentru DOC pentru lansările sale în România.

În 2019, DOC s-a căsătorit cu Anca Cristina. Petrecerea celor doi a fost una simplă, la care au participat apropiații.

Bunicul lui DOC Vlad Munteanu a fost un țăran de la câmpie, mergea cu vacile, nu a fost la școală, nu a fost la liceu, nu a făcut facultate şi a ajuns şef la PECO. Iar artistul a declarat într-un interviu că: ”Bunicul mea era şef peste toţi golanii de la PECO... Eu am tot respectul pentru bunicul meu. Asta e istoria pe care trebuie să o respecţi.

wiki vald munteanu doc cati ani are si ce sotie

Artistul de hip-hop român DOC și-a început cariera muzicală ca rapper la mijlocul anilor 1990 în București, fiind membru fondator al CTC , un grup local de hip-hop independent, care și-a făcut un nume ca începători promițători în muzica rap românească până la sfârșitul anului. deceniu.

Împreună cu colegii de trupă Deliric1 și Nwanda , Munteanu a fost implicat în administrarea Facem Records, o casă de discuri hip hop independentă locală, fondată în 1999 de co-fondatorul CTC Vlad Dobrescu și DJ Paul .

Grupul și-a construit constant faima printre pasionații români de hip-hop underground, reușind să-și lanseze albumul de debut în 2005, în urma unui șir de încercări eșuate de a înregistra pentru diverse case de discuri, precum Urban Records.

În timp ce CTC nu a intrat niciodată în pauza oficial, Munteanu, la fel ca colegii săi de trupă, a început o carieră solo lungă și de succes după lansarea efortului lor de debut.

Primul album solo al lui DOC, 'Scapat de sub control', a fost lansat pe 10 octombrie 2010, la Silver Church. Locatia a fost neincapatoare pentru multimea de fani dornici sa asculte noile piese DOC.   

La sfârșitul anului 2015, DOC (Vlad Muntenu) a reușit să cucerească toate topurile muzicale cu melodia „Pierdut bulletin”, interpretată alături de Motzu și Smiley.

Sfatul de bun simț a rapper-ului DOC: „Munciţi până vă ies ochii, credeţi în voi şi o să vă iasă... dar durează“
MAI POTI CITI