Prada Luna Rossa Carbon parfum pentru barbati pareri, persistenta, reduceri de pret

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina parfumului original Prada Luna Rossa Carbon Eau de Toilette pentru barbati Prada.

Majoritatea parfumurilor au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput, mai ales ca gradul de subiectivism poate fi ridicat.

Cu cat mai multe pareri despre acest parfum barbatesc original cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!

 Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi. Verifica chiar acum promotia si reducerile chilipir. 

Prada Luna Rossa Carbon pareri reduceri de pret


Prada Luna Rossa Carbon Eau de Toilette pentru barbati 50 ml

Apa de toaletă pentru bărbați Prada Luna Rossa Carbon îmbină puterea celor mai întunecate stânci, cu cele mai ușoare adieri de vânt. 

Descoperiți aroma unei combinații de elemente inedite, dominată de tonuri metalice, un parfum aromatic, pentru bărbați adevărați.

Parfumul a fost lansat în anul 2017  si face parte din linia de parfumuri bărbătești Prada Luna Rossa

Compoziția parfumului:

Notele de vârf sunt definite de bergamota italiană, combinată cu piperul negru. La scurt timp, în prim plan apar acordurile de lavandă senzuală și o notă metalică, ce conturează inima acestei ape de toaletă pur masculine. Piramida olfactivă este clădită pe o bază persistentă, de paciuli și ambroxan.

Ce tip de parfum ar trebui sa cautati ca sa fie cel mai potrivit? Totul depinde de stilul si personalitatea ta.

Mirosurile de citrice sunt curate, înțepătoare si mai usoare decat alte parfumuri. Minimalistilor le plac parfumurile de citrice si vor gasi ca ele pot fi foarte dinamice si fresh.

Mirosurile florale sunt proaspete, dulci si moi, cu o tenta mai sensibila, emotionala. Mirosurile florale tind sa fie mai romantice si mai feminine.

Mirosurile orientale sunt moscate, grele, cu note de tutun, piele, oud si vanilie si au mai multa putere decat parfumurile mai usoare. Mirosurile orientale te fac sa iesi din multime, fiind ideale pentru cei mai indrazneti.

Mirosurile lemnoase sunt bogate si picante, cu o potenta profunda. Daca doriti ceva sexy si seducator, obtineti un parfum cu note lemnoase mai grele.

Lucrul fabulos si provocator este sa porti mai multe parfumuri, folosind mai multe parfumuri in straturi care functioneaza impreuna pentru a crea un parfum unic.

Dar stratificarea parfumurilor NU este usoara! Daca este facut incorect, ar putea rezulta mirosuri ciudate. Dar, daca este facut corect, te poate face sa pari la moda si elegant."
MAI POTI CITI