Păreri și Informații Noul Parfum Guerlain Imagine 2022

Guerlain va lansa noul parfum Imagine 2022 într-o ediție limitată, parfum despre care vom încerca să vă oferim informații pentru a vă face o părere cât mai obiectivă.

Guerlain Imagine 2022 este un parfum floral-lemnos-proaspăt pentru bărbați și femei, strălucitor, senzual, atrăgător și moale, evidențiat de un buchet de tonuri calde de condiment, balsamic și citrice, precum și de subtonuri mai moi proaspete, dulci și verzi.

Parfumul se deschide cu o note florale de floare de portocal care se îmbină într-o inimă lemnoasă cu note de lemn de santal și trece la note de bază profunde de benzoin balsamic.

Principalele caracteristici ale noului parfum Guerlain Imagine 2022:

Grupe de arome: florale, lemnoase, proaspete;
Gen: unisex;
Parfumier : Thierry Wasser;
Note de varf: floare de portocal;
Note de inima: lemn de santal;
Note de baza: benzoin;
Concentrație: Eau de Parfum;
Ediție limitată : da;
Volum: 125 ml, 20 ml (spray cu husă din piele);
Anul lansării: 2022.
pareri parfum Guerlain 2022 Imagine oferte cu pret redus

Thierry Wasser, parfumier-șef al Casei Guerlain , a creat chintesența parfumată a lumii imaginare Guerlain sub forma unei ape de parfum exclusive, care va fi parfumul sezonului festiv și nu numai. 

Nota de floare de portocal merge spre stele, a căror moliciune strălucitoare contrastează cu intensitatea sa magică, îmbinând lemnul de santal prețios cu benzoinul încântător.


Sticla parfumului Guerlain Imagine 2022 a fost creată în colaborare cu atelierul parizian L'Atelier Truscelli care produce bijuterii lucrate manual, intercalate cu pietre semiprețioase. În această ediție limitată vor fi produse doar 3.960 de bucăți.

Pentru a împodobi iconicul flacon de la Pochet du Courval, Francesco Truscelli a proiectat o piesă somptuoasă în formă de albină, împodobită cu peste 150 de cristale strălucitoare și o bandă de stele strălucitoare. 

Această albină fabuloasă, pe care a creat-o pentru Guerlain , este mai mult decât o bijuterie: un adevărat cadou de prietenie, poetic și festiv, un omagiu adus albinei, simbolul și sursa de inspirație a lui Guerlain , într-un sezon fermecător al sărbătorilor.
MAI POTI CITI