Păreri Eau de Lacoste L.12.12 Blanc: un parfum floral lemnos, ideal pentru zi. Vezi preturi reduse.

Suntem de părere că Eau de Lacoste L.12.12 Blanc este un parfum proaspăt și elegant, care poartă semnătura clasică a brandului Lacoste.

Acest parfum a fost lansat în anul 2012 și este inspirat de stilul simplu și sportiv al brandului, fiind un parfum versatil care se poate purta în orice moment al zilei.

Această apă de toaletă vă transmite spiritul jucăuș și siguranța de sine a brandului. Evocă aceeași senzație ca și cum ați fi îmbrăcat clasicul tricou polo Lacoste L.12.12.

Litera L înseamnă Lacoste, numărul 1 unicitate, 2 este codul pentru mânecă scurtă, iar 12 este numărul prototipului ales de René Lacoste.

lacoste-eau-de-lacoste-l-12-12-blanc pareri am folosit cel mai mic pret

Parfumul Eau de Lacoste L.12.12 Blanc se deschide cu note proaspete de lămâie, grapefruit și mentă, care oferă o senzație de răcorire și energie. 

Aceste note sunt completate de un amestec de pepene galben și iasomie, care oferă parfumului un aspect dulce și delicat. 

Inima parfumului este formată din note de lavandă, floare de portocal și lemn de santal, care creează un parfum cald și masculin, dar totuși elegant. 


Baza parfumului este formată din note de patchouli și mosc, care oferă parfumului o senzație de prospețime și durabilitate.

Eau de Lacoste L.12.12 Blanc este un parfum care se potrivește atât bărbaților, cât și femeilor, fiind un parfum versatil care poate fi purtat în orice situație. 

Acest parfum se poate purta ziua, oferind o senzație de prospețime și energie, dar poate fi purtat și seara, pentru a crea o atmosferă de eleganta și rafinament.

În general, Eau de Lacoste L.12.12 Blanc este un parfum plăcut și versatil, care se potrivește atât pentru ocazii casual, cât și pentru evenimente mai sofisticate. 

Acest parfum este o alegere excelentă pentru cei care își doresc un parfum proaspăt și elegant, care să le reflecte stilul de viață activ și dinamic.
MAI POTI CITI