Montale Red Vetiver Eau de Parfum pentru barbati pareri cele mai bune preturi si reduceri

Montale Red Vetiver Eau de Parfum pentru barbati Descopera oferta la reduceri promotionale. Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina parfumului. Majoritatea parfumurilor au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput, mai ales ca gradul de subiectivism poate fi ridicat.

Cu cat mai multe pareri despre acest parfum barbatesc original cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!


pareri am folosit Montale Red Vetiver Eau de Parfum


Montale Red Vetiver Eau de Parfum pentru barbati 100 ml

Rolul principal în compoziția originală a parfumului Montale Red Vetiver îi revine vetiverului aromatic din însoritul Haiti, completat de lemn cald de cedru din munții Marocului, de piper ușor picant din Madagascar, de grepfrut suculent și de tolu sau balsam de Peru. 

Acest parfum lemnos, din ingrediente de primă clasă, a fost creat de Pierre Montale în anul 2008. Conform stilului acestui brand luxos de nișă, apa de parfum Montale Red Vetiver este disponibilă într-un flacon de aluminiu, original și incredibil de ușor. 

Ce tip de parfum ar trebui sa cautati ca sa fie cel mai potrivit? Totul depinde de stilul si personalitatea ta.

Mirosurile de citrice sunt curate, intepatoare si mai usoare decat alte parfumuri. Minimalistilor le plac parfumurile de citrice si vor gasi ca ele pot fi foarte dinamice si fresh.

Mirosurile florale sunt proaspete, dulci si moi, cu o tenta mai sensibila, emotionala. Mirosurile florale tind sa fie mai romantice si mai feminine.

Mirosurile orientale sunt moscate, grele, cu note de tutun, piele, oud si vanilie si au mai multa putere decat parfumurile mai usoare. Mirosurile orientale te fac sa iesi din multime, fiind ideale pentru cei mai indrazneti.

Mirosurile lemnoase sunt bogate si picante, cu o potenta profunda. Daca doriti ceva sexy si seducator, obtineti un parfum cu note lemnoase mai grele.

Lucrul fabulos si provocator este sa porti mai multe parfumuri, folosind mai multe parfumuri in straturi care functioneaza impreuna pentru a crea un parfum unic.

Dar stratificarea parfumurilor NU este usoara! Daca este facut incorect, ar putea rezulta mirosuri ciudate. Dar, daca este facut corect, te poate face sa pari la moda si elegant.
MAI POTI CITI