Lancome La Nuit Tresor Nude original, pareri, recenzii si pret mic online

Lancome La Nuit Tresor Nude - Poti citi comentariile si recenziile de pe pagina parfumului. 

Atentie! Mai toate produsele cosmetice au si pareri negative, deci nu este cazul sa va ingrijorati. Raportul calitate-pret este cel mai important aspect in vederea achizitionarii unui produs cosmetic. 

Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea si un pret mai ridicat. Pentru produse si servicii profesionale alegeti brandurile cosmetice cunoscute cu notorietate.
parfum Lancome La Nuit Tresor Nude pareri reduceri de pret online


In acest nou capitol din La Nuit Tresor, descoperim cea mai autentica poveste de dragoste: 

La Nuit Tresor Nude, un parfum de Trandafir cu o persistenta de lunga durata, cu note de parfum de Bergamota, Nuca de Cocos si Vanilie. 

Nuanta de roz pudrat, aleasa dintr-o paleta de emotii romantice, folosita pentru a descrie o iubire autentica si delicata, descoperita intr-un vartej de intensa senzualitate. 

Femeia La Nuit Tresor Nude zambeste, danseaza, plange, este tot ceea ce el iubeste, in fiecare miscare pe care o face. 

In ochilor iubitului ei este sublima oricum, o succesiune de momente furate, fara filtru. In ochii lui, ea este iubire.

CE FACE DIFERENTA O invitatie la o imbratisare, de la sticla sa iconica, pana la parfumul sau delicat si usor. 

MOD DE UTILIZARE Pulverizeaza de la aproximativ 20 cm de piele, concentrandu-te pe cele mai calde zone ale corpului: incheieturile, in spatele lobilor urechii sau genunchilor pentru a intensifica efectul seducator.

Despre Lancome : Inca la fondarea sa, in anul 1935, produsele Lancome ies in evidenta datorita rezultatelor de exceptie si prin promisiunea frumusetii pariziene. 

In prezent, cosmeticele si parfumurile Lancome sunt printre cele mai vandute in categoriile cosmeticelor de lux. 

Lancome celebreaza femeile si incurajeaza incredere in propria lor frumusete. 

Descopera si tu cosmeticele si parfumurile Lancome – sa fii tu insati nu va fi niciodata mai usor! 

Despre La Nuit Tresor: La Nuit Tresor este expresia iubirii pasionale dintre indragostiti intr-o noapte calda de vara: intense, calde, hipnotizante, captivante. Notele seducatoare ale parfumurilor sunt completate de forma sticlei de parfum, un diamant al iubirii fascinant.

Parfumurile Lancome sunt create sa ofere un miros placut si un simt al luxului pentru toate ocaziile. Parfumurile includ o varietate de esente pentru a se potrivi cu diferite stiluri si gusturi si ofera un sentiment de prospetime si bine-venit.

Cosmeticele Lancome sunt create pentru a oferi un ten luminos si sanatos. Produsele Lancome contin ingrediente de inalta calitate si au o formula unica pentru a hidrata si proteja pielea. Cosmeticele Lancome sunt create sa dureze si sa va ofere un look impecabil pe tot parcursul zilei.
MAI POTI CITI