IDEI de Cadouri de Crăciun sub 100 de lei pentru EL. Ieftine dar care impresionează!

Cele mai interesante idei de Cadouri de Crăciun sub 100 de lei pentru el

Și domnilor le place să fie răsfățați de Crăciun. Ca orice altă persoană și bărbații se bucură să găsească sub brad un cadou drăguț, de cele mai multe ori, util.

Iată câteva idei de cadouri sub 100 de lei pentru el:

1) Boxă wireless

Bărbații adoră tehnologia. Și dacă iubesc și muzica, atunci o boxă wireless ar putea fi exact ceea ce își doresc de Crăciun. Boxe portabile cu prețuri ce încep de la 50 de lei găsiți pe Emag.

2. Set de servire Tequila

Dacă cel căruia vrei să îi iei un cadou de Crăciun este iubitor de Tequila, atunci nu mai sta pe gânduri! 

cele mai bune idei de cadouri de craciun pt el sub 100 lei

Cu siguranță EL (iubitul, soțul etc.) se va bucura să găsească sub bradul de Crăciun un set de servire pentru delicioasa băutură cu arome mexicane. Set de servire Tequilla găsești online pe oniogift.ro la prețul de 79 lei.

3. Vin și accesorii pentru vin

Orice domn iubește un pahar de vin bun. Astfel că le puteți răsfăța papilele gustative cu o sticlă de vin bun, precum și cu un set de accesorii pentru vin. Un astfel de set se găsește la librăria Cărturești la prețul de 75 de lei.

4. Set ustensile pentru grătar

Ce bărbat nu iubește să facă un grătar împreună cu prietenii?! Atunci, un set de ustensile pentru grătar găsit sub brad l-ar putea ajuta să se distreze și mai mult atunci când pregătește o friptură delicioasă.

5. Încărcător wireless telefon

Telefonul este un accesoriu care a devenit ceva fără de care nu mai putem trăi. Iar bateria se întâmplă să ne lase atunci când avem mai mare nevoie de el. 

Tocmai de aceea o idee bună de cadou sub 100 de lei pentru el este un încărcător de telefon wireless. Prețul nu este atât de mare. 

6. Tricouri personalizate

Bărbaților le place să se facă remarcați prin unicitatea lor. Așadar, un cadou perfect pentru acest Crăciun este un tricou personalizat (sau mai multe), poate care chiar să conțină un mesaj amuzant. Astfel de tricouri găsești pe site-uri precum Ruvix, Stargift sau Tricouri-mișto.

7. Aspirator portabil pentru mașină

Bărbații sunt extrem de protectori cu mașina lor. Ce să mai, putem spune că este precum iubita sau copilul lor. 

Dacă tot le place să fie perfecti, atunci cadoul de Crăciun poate consta într-un aspirator portabil pentru mașină. Dacă are și copii, atunci acest aspirator va veni ca o adevărată salvare.

Aceste aspiratoare vin la diferite prețuri, însă există și pentru un buget mai redus.
Haideti fiti creative cu iubitul /sotul/verisorul /colegul de munca, dragute domnite!
 BUCURIA CRACIUNULUI  sa va gaseasca entuziasti si curiosi  precum copiii dumneavoastra.
NICI NU STII CE ITI POATE ADUCE MOSUL BUN . Exact de cand eram copiii EL , MOSUL NICIODATA NU A LIPSIT!
MAI POTI CITI