HAPPY CAFE o noua emisiune cu VLAD GHERMAN, CRISTINA CIOBANASU si ANDREEA IBACKA din 16 ianuarie la HAPPY CHANNEL

Din 16 ianuarie 2023 de la ora 17. 30 va debuta la HAPPY CHANNEL o noua emisiune  cu titlul HAPPY CAFE.

Implicati in acest proiect si extrem de entuziasmati sunt ex-cuplul CRISTINA CIOBANASU si VLAD GHERMAN carora li se alatura frumoasa sotie a lui CABRAL domnita ANDREEA IBACKA.

Iata ce au declarat prezentatorii acestei emisiuni ce se doreste a fi emisiunea care sa ne bucure sufletele.

CRISTINA CIOBANASU: DE ABIA ASTEPT. CA DOAR NU DEGEABA SE NUMESTE HAPPY CAFE.

VLAD GHERMAN: IMPREUNA NE PROPUNEM SA VA FACEM DUPA AMIEZILE MAI FRUMOASE CU DISCUTII INTERESANTE PE TEME NECESARE SI EXTREM DE IMPORTANTE. VREM SA VA FACEM VIATA MAI FRUMOASA. ANDREEA IBACKA: IAR EU SUNT HAPPY CA DIN 16 IANUARIE 2023 VOI FI ALATURI DE VLAD si CRISTINA IN ACEST PROIECT.

HAPPY CAFE wiki prezentatori cine sunt

LA HAPPY CAFE VORBIM DESPRE SUBIECTE FRUMOASE, DESPRE PARENTING, EDUCATIE, FAMILIE, COPII, SFATURI DE BEAUTY si FASHION TRICKS.

DAR SI NOUTATI DIN LUMEA TEATRULUI, A FILMULUI, VOM AVEA INVITATI INTERESANTI.

SI VOM INTRA IN CULISELE SERIALULUI LIA-SOTIA SOTULUI MEU.

SERIALUL LIA - SOTIA SOTULUI MEU va debuta in 16 ianuarie 2023. Recititi despre rezumatul serialului si despre actorii care  vor juca in serial.

HAPPY CAFE se vrea un PROIECT INFO EDUCATIV CU SUBIECTE ACTUALE SI INVITATI UNUL SI UNUL.

CEI interesati de familie, educatie si cultura se vor regasi in aceasta emisiune HAPPY CAFE.

Publicul este invitat sa se aseze comod in fotolii sa urmareassca subiectele dezbatute de ANDREEA IBAKA, CRISTINA CIOBANASU si VLAD GHERMAN.

LA HAPPY CAFE vor lua loc pe "CANAFELUTA" asa cum le place prezentatorilor sa spuna invitati speciali care vor dezbate subiecte din cele mai diverse domenii.

Daca unora le era dor sa ii vada din nou impreuna pe CRISTINA CIOBANASU si VLAD GHERMAN in calitate de colegi de emisiune alaturi de carismatica ANDREEA IBAKA ei avem vestea cea buna.

Toti trei se vor aseza pe "canafeluta" si va vor invita sa le fiti alaturi in dupa amiezi de la ora 17 30 la postul HAPPY CHANNEL.

DA, SA VINA CULTURA! NE ESTE DOR SA VEDEM cum acest domeniu mereu vaduvit la buget continua sa produca sa aduca in fata noastra oameni care iubesc cultura si iubesc ceea ce fac.

A mai existat emisiunea COOL TOUR cu aceasi prezentatori VLAD GHERMAN si CRISTINA CIOBANASU.

La un moment li se alatura CARMEN BRUMA. SA vedem ce audiente va avea de aceasta data emisiunea. Pe langa CRISTINA si VLAD o vom urmari si pe ANDREEA IBAKA.

SA FIE CU NOROC! La HAPPY CHANNEL vom avea o emisiune HAPPY CAFE.

DA desigur conteaza mult ce fel de cafea bem dar mai ales cu cine alegem sa ne bem cafeaua.
MAI POTI CITI