GHEBOASĂ wiki, biografie, vârstă, înălțime, nume real, iubita

Vezi cine este GHEBOASĂ ce vârstă și înălțime are. Descoperă numele real a lui Gheboasă, cine este iubita lui și câți bani ia pentru un concert.

Cine este mai precis Gheboasă, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

Gheboasa nu este numele său real şi spune că acest nume de scenă i-a venit în minte după ce a făcut un joc de cuvinte. 

Gheboasă, pe numele său real, Gabriel Gavriş, este un tânăr în vârstă de 21 de ani, greutate: 73 kg, înălţime: 1,75 m.

Cel care l-a susținut și lansat a fost nimeni altul decât Grasu XXL, care l-a ajutat enorm în carieră, dar şi să se dezvolte ca om, după cum povestea chiar el.

Dacă nu câștigi, te sparg! Eu mă aștept să câștigi concursul, șefule! Nu e vorba de nivel, e vorba de talentul tău. Nu e vorba doar de voce. Fă-ți talentul”, l-a sfătuit Grasu XXL pe Gheboasă.

Prezenţă online, Gheboasă  s-a lansat în forță pe TikTok şi YouTube. 

wiki gheboasa varsta inaltime iubita cati bani castiga

Gheboasă este din Târgovişte şi a ajuns cunoscut după lansarea piesei "Dă-i ţigancă", ajunsă la 11 milioane de vizualizări în şase luni. 

O altă piesă, cu Bogdan de la Ploieşti şi Lil Cagula, are aproape 30 de milioane de vizualizări.

Gheboasa are o iubită, dar nu vrea să ii dea numele: „Am o relație de vreo șapte luni. De fapt, nu e chiar de șapte luni. Noi ne vedeam pe ascuns când eram mici, pentru că părinții nu erau de acord. Ne-am despărțit într-un final și ne-am regăsit acum. O iau cu mine la concerte și știe exact cum să digere lucrurile referitor la fane. Sunt foarte fidel iubitei mele”.

Gheboasa face bani frumoşi din muzică, unde cere aproximativ 2000 de euro pentru un concert. Mai mult, Gabriel Gavriş are propria firmă de haine sport, pentru tinerii de vârsta lui, pe care le comercializează online.

Chiar dacă acum este unul dintre cei mai cunoscuți artiști al generației Z, Gheboasă nu a uitat de unde a plecat și cât de greu s-a descurcat pe vremea când nu avea faima și banii pe care îi are în prezent.

Deși acum este un tânăr realizat, Gheboasă a fost cercetat într-un dosar pentru o infracțiune pe care a făcut-o la 16 ani când s-a bătut.
MAI POTI CITI