BIOGRAFIA REMUS BOROIU - vârstă, înălțime, iubită, unde locuiește, ce yoga face

WIKI REMUS BOROIU , ZODIE, ÎNĂLȚIME, FAMILIE, HOBBY-URI, IUBITA, PROIECTE

REMUS BOROIU va face parte din echipa FAIMOSILOR la SURVIVOR 2023.

Si pentru cei care nu stiu cine este sa vedem cu ce se lauda CAMPIONUL EUROPEAN de OPT ORI la CAMPIONATUL MONDIAL DE FITNESS.

S-a nascut la BISTRITA NASAUD. Calatoreste foarte mult si si-a dedicat viata sportului. Mai nou are si o afacere cu crypto monede in BALI locul în care trăiește și pe care iubeste mult.

In BALI traieste iubita sa "FEMEIA SALBATICA" asa cum o numeste dragastos. Numele iubitei este SARAH SOL de profesie instructor de yoga femeia care schimba viata altor femei.

Doi sportivi, doi oameni care iubesc sa traiasca si sa ii ajute si pe ceilalati. Si surpriza la anul REMUS si aleasa sa au decis sa faca nunta.

REMUS BOROIU biografia varsta iubita yoga

Promisiunea e promisiune, bunica lui REMUS abia asteapta sa joace la nunta nepotului. Mandria bunicii, ditai flacaul la 1.90 m inaltime si 97 de kilograme.

Sportivul campion are o relatie apropriata cu parintii sai. Le-a aratat fanilor pe TIK TOK cum le-a cumparat telefoane moderne si le-a oferit si un abonament la sala.

Si chiar da parintii lui REMUS merg la sala.

REMUS BOROIU nu este la prima prezenta intr-un show. A participat la proiectele PRO TV - FERMA,UN NOU INCEPUT, NINJA WARRIOR a ajuns pana in finala.

A fost la VORBESTE LUMEA si la emisiunea lui MARUTA. Dar si la ROMANII AU TALENT si I UMOR.

E obisnuit cu camerele de filmat. Te cucereste prin zambetul larg. Nu pare ca il deranjeaza ceva. Si-a croit o cariera din sport.

ESTE si PROFESOR DE YOGA KUNDALINI, MENTORSHIP si FONDATOR al programului FITNESS TRAINING.


Profesor antrenor de fitness, si nutritie ONLINE dar si la sala. Cand spui numele REMUS BOROIU te gandesti la OMUL care si-a dedicat viata SPORTULUI si PERFORMANTEI.

Activ in online pe INSTA si TIK TOK. Preocupat de a trai liber si frumos. E salavatorul celor care nu cred ca iti poti transforma CORPUL daca vrei chiar si dupa 40 de ani.

Daca va intrebati ce sa alegeti cardio sau munca la sala cu greutatile , daca vreti sa obtineti un corp tonifiat daca vreti sa aflati cum se mannaca sanatos atunci OMUL vostru este CAMPIONUL REMUS BOROIU.

Il gasiti usor online. In timpul liber REMUS citeste si asculta muzica linistitoare de genul BUDHA BAR.

REMUS BOROIU a reusit sa adune in jurul sau o COMUNITATE. Stim ca oamenii care il iubesc si il respecta pe CAMPIONUL, REMUS BOROIU il vor sustine frenetic in show-ul SURVIVOR 2023.

CAMPIONUL si OMUL care transforma VIETI! Sa ii tinem pumnii stransi la SURVIVOR 2023.
MAI POTI CITI