BIOGRAFIA ADRIANA PAUL, ROMANCA STEWARDESA prezenta la premierea CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL din QUATAR

WIKI ADRIANA PAUL, STEWARDESA de la QATAR AIRLINES

Uneori devii CELEBRU doar printr-un NOROC. Asa i s-a intamplat ROMANCEI ADRIANA PAUL stabilita in ORIENTUL MIJLOCIU.

De profesie STEWARDESA la QATAR AIRLINES, ADRIANA PAUL a fost aleasa alaturi de alte patru colege sa fie prezente pe scena premierilor la FINALA ARGENTINA - FRANTA a CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL din QUATAR.

Ce mandra trebuie sa se fi simtit familia din ROMANIA a ADRIANEI. ADRIANA are doua surori una mijlocie si cealalta mezina adevarate domnisoare frumoase foc precum ADRIANA.

Romanca duce dorul familiei si a surorilor dar in vacante fetele merg in vizita la ADRIANA care le-a dus la PARIS si in cele mai frumoase locuri de pe pamant.

Imbracate in costumul de la job ce apartine QATAR AIRLINES domnitele STEWARDESE au avut misiunea de a tine medaliile ce urmau sa fie date fotbalistilor de la finala CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL QATAR 2022.

ADRIANA PAUL biografie varsta inaltime iubit

Romanca ADRIANA PAUL a avut misiunea de a avea grija de TROFEUL STATUETA care i-a facut CAMPIONI MONDIALI pe argentinieni si care urma sa ii fie data SUPERSTARULUI MONDIALULUI, EROUL LIONEL ANDRES MESSI.

Toate bliturile fotografilor din lume au fost indreptate pe scena unde avea loc PREMIEREA sportivilor.

Chipul ADRIANEI PAUL a fost surprins in repetate randuri ba la un moment dat a stat chiar in spatele presedintelui FRANTEI, EMANUEL MACRON.

ROMANCA , ADRIANA PAUL a avut parte de o clipa de celebritate INTERNATIONALA daca ne gandim la cati oameni au urmarit FINALA CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL din QATAR.

Mandra de intamplarea care a adus-o pe scena impreuna cu cele mai mari staruri din fotbal ADRIANA PAUL S-A GRABIT SA PUNA POZELEL PE instagramul EI.

ADRIANA PAUL s-a stabilit in ORIENTUL MIJLOCIU in urma cu cinci ani.

A ajuns sa profeseze meseria de STEWARDESA gratie calitatilor FIZICE si aptitudinilor de comunicare.

NU e usor deloc interviul si trebuie sa indeplineste anumite cerinte desigur cunoasterea limbii engleze.

Satena cu ochii caprui este fericita de traiul de lux pe care il duce acum. S-a stabilit in QATAR.

Meseria a dus-o pe mai multe continente si a avut ocazia sa petreaca cele mai frumoase vacante in locuri frumoase.

Care sunt hobby-urile domnitei ADRIANA PAUL? E pasionata de calatorii si fitness. Asta se vede din pozele pe care ADRIANA le posteaza pe retelele sociale.

Practica exercitii zilnic pentru a avea trupul de vis la care altele doar viseaza. E atenta si la mancare. Si are griga sa fie sanatoasa altfel nu poate merge la job.

Are succes si pe TIK TOK. Este urmarita de 81.000 de followers. Prezenta ei pe scena premierilor de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL din QATAR 2022 ii va spori de acum numarul de urmaritori.

IN SEARA ASTA AM FOST ALATURI DE CEI MAI MARI SPORTIVI AI LUMII a postat ADRIANA pe INSTAGRAM.

Intr-o alta poza romanca tine la piept trofeul ce i-a fost inmanat lui MESSI.

Nu stim ce alte talente mai are ADRIANA PAUL dar ea se recomanda ca -  ARTISTA.

VEDETI, IVANA KNOL, CEA MAI FRUMOASA FEMEIE DE LA CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL din QATAR 2022 NU A FOST pe scena.

In schimb ROMANCA ADRIANA PAUL a stat alaturi pe scena premierii celor mai puternici fotbalisti ai lumii.

ASTA INSEAMNA SA AI NOROC IN VIATA. Nu-i ducem de grija IVANEI KNOLL ea a fost in centrul atentiei LUMII INTERNATIONALE pe toata durata desfasurarii CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL

IVANA KNOLL a anuntat ca e bucuroasa ca a primit viza de lucru pentru cinci ani in AMERICA.

SEARA DE 18 decembrie 2022 va ramane in memoria ADRIANEI PAUL ca o AMINTIRE DE NESTERS.

STEWARDESA ROMANCA de la QATAR AIRLINES a avut misiunea de a avea grija de TROFEUL DE AUR ce i-a fost inmanat EROULUI MONDIALULUI, LIONEL ANDRES MESSI.

Nu e usor sa traiesti intr-o tara araba mai ales pentru O FEMEIE. Meseria ADRIANEI PAUL necesita repectarea unor regului stricte.

Nu are voie sa piarda noptile, sa bea sa petreaca trebuie sa fie responsabila pentru zboruri.

ADRIANA trebuie sa respecte un program riguros care sa nu o lase sa iasa din peisaj. In functie de experienta si salariul creste.

ROMANII au invatat sa se adapteze peste tot in lume. Si cei mai multi ROMANI sunt apreciati in lume pentru rabdare si corectitudine.

Si in general ROMANCELE sunt cunoscute ca fiind printre cele mai frumoase femei cappabile sa cucereasca VEDETE INTERNATIONALE.

Frumoase, inteligente elegante sunt ROMANCELE. Si mai presus de toate sunt femei ambitioase.
MAI POTI CITI