Wiki OLIVIA ADDAMS biografie, vârstă, înălțime, studii, iubit

Vezi cine este Olivia Addams (vârsta de 26 ani) ce wiki, biografie și CV oficial are. Descoperă în ce dată s-a născut Olivia Addams, ce vârstă și înălțime are și care este numele real. Află ce studii si ce familie are Olivia Addams și cine este iubitul ei.

Olivia Addams (născută pe data de 7 septembrie 1996) este cel mai proaspăt nume din industria artistică, cântăreață și compozitoare, având un portofoliu impresionant.
 
Pe numele real Olivia Adriana Livia Opriș (Zodia Fecioară), artista cântă conform biografiei muzicale de la vârsta de 3 ani.

Mama Oliviei Addams este avocat, tatăl este contabil, așa că niciun membru al familiei nu a avut nimic de-a face cu muzica.

Interesant este că Olivia Addams a ajuns cea mai apreciată artistă din.... Polonia(!!!) și o prezență constantă difuzată la radiourile din Ucraina. Cu toate acestea, Olivia  este puțin cunoscută în țara natală, România.

olivia addams wiki nume real varsta iubit

Olivia recunoaște că de mică și-a dorit tot ce are astăzi: faimă, bani, carieră de succes. Însă, deși credea că acestea sunt unicul preț al fericirii, cu timpul, s-a convins că nu e așa.

Dintr-o întâmplare a ajuns să cânte în corul Alegretto, la Palatul Copiilor din București, ceea ce i-a trasat cumva parcursul artistic.

După întâmplarea legată de cor, Olivia Addams și-a văzut de viață și a virat spre Germania când avea 16 ani. 

A trait și a studiat un an în Germania. A terminat două mastere concomitent, unul în germană și unul în engleză, și, în același timp, a compus pentru artișți foarte mari din România.

Olivia Addams a lucrat și într-o corporație, acolo unde munca ei era să contacteze clienți din Germania și din Austria și să îi convingă să investească la bursă.

Însă, s-a îmbolnăvit, a făcut niște analize și a aflat că tot stresul îi afectase puternic tiroida, așa că a început să-și analizeze opțiunile și .... s-a reîntors la MUZICĂ!

Anul 2021 a venit cu un șir impresionant de lansări de succes pentru tânăra Olivia Addams. „Stranger” a cucerit topurile din Polonia, menținându-se în fruntea lor timp de 8 săptămâni, în timp ce „Are We There ?” a ajuns până pe locul 2 în topurile radio din primele luni ale anului 2021.

Olivia Addams a cucerit și publicul român cu Scrisori în minor (by Carla’s Dreams), prima ei piesă în limba română. Cântecul a fost apreciat de fani, dar și de radiourile din România.

Clipul piesei a fost deja vizionat de peste 1,5 milioane de ori, ajungând pe locul 20 în tendințe pentru muzică pe YouTube.

Olivia Addams ea a început să publice filmulețe în aplicația TikTok, loc unde a devenit foarte populară având peste 1 milion de urmăritori, peste 60 de milioane de aprecieri și peste 635 de mii de comentarii.

Olivia Addams spune că întotdeauna a mers pe ideea că mai bine este sinceră, cu riscul de a spune o prostie, decât să se învăluie în minciuni.

BRAVO, OLIVIA!
Avem nadejdea ca unii tineri romani au VALOARE si in afara tarii.
MAI POTI CITI