WIKI MARA OGNEAN - biografie, vârstă, înălțime, cât câștigă, iubit

Vezi ce vârstă are Mara Ognean, data nașterii, ce înălțime și greutate are, ce tatuaje are, cât câștigă de ce s-a despărțit de Ceanu Zheng și cine este noul său iubit.

Wiki - Personalitate TikTok cunoscută pentru videoclipurile de dans și sincronizarea buzelor Mara postează, de asemenea, transformări și nail art. Ea a lucrat si ca model.

Mara Ognean a strâns peste 1,1 milioane de urmăritori pe contul său de Tik Tok maraognean și peste 271K pe contul de Instgram! Deci putem spune că Mara câștigă foarte bine ca și influencerita!

De asemenea este cunoscută și pentru canalul ei de YouTube Mara Ognean acolo unde a postat o serie populară de vlog intitulată „Spill The Tea”.

biografie mara ognean varsta inaltime buze iubit

Amuzantă, fermecătoare și mereu așteaptă cu nerăbdare noi modalități de a distra oamenii, Mara Ognean este fără îndoială persoana potrivită pentru a-ți oferi vibrații bune. 

În prezent, își dezvoltă abilitățile de actorie în timp ce realizează videoclipuri amuzante împreună cu prietenii ei.

Mara Ognean este și ambasador al Saga Festival.

Referitor la wiki-ul sentimental, Mara Ognean a avut o relație, cu  Ceanu Zheng (un alt vlogger faimos de naționalitate chineză). 

După despărțirea de Mara, Ceanu s-a cuplat cu cântăreața Iuliana Beregoi. 

Iar Ognean chiar dacă are și ea un nou iubit, a declarat că nu va mai da nicio informație despre acest lucru care ține exclusiv de viața ei intimă!

Spune ca cel mai mult iubește la un bărbat... SINCERITATEA!

Este mândră de tatuajele sale (7 tatuaje) despre care spune că fiecare are o semnificație specială.

De asemenea Mara nu are un film preferat, ci un serial pe care îl si recomandă fanilor spre vizionare și anume COBRA KAI!
MAI POTI CITI