Wiki Bianca Spermezan. Biografie, vârstă, studii, cu se ce ocupă iubita lui Denis Roabeș

Vezi biografia Bianca Spermezan, wiki personal, vârstă, înălțime, studii, familie, iubita lui Denis Roabeș. Cele mai frumoase poze cu Bianca Spermezan le găsiți pe pagina ei de Instagram @bi_dix acolo unde are 3,755 followers.

Conform biografiei găsite în ziarele de cancan monden, Bianca Spermezan are vârsta de 32 de ani și a absolvit cursurile Universitatății Babeș-Bolyai. 

Bianca face parte din lumea cinematografiei. Mai specific, Bianca Spermezan face parte din echipa filmului Mirciulică, produs de Mircea Bravo. Acesta a fost lansat in cinematografele din Româna în luna octombrie 2022.

wiki Bianca Spermezan biografie varsta inaltime

Denis Roabeș, a povestit în mod încântător despre Bianca atunci când a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă. ”Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire....

Solistul de la The Motans se simte fericit alături de Bianca, iar legătura dintre cei doi este foarte specială. 

Denis și Bianca Spermezan sunt foarte discreți cu viața lor personală. În urmă cu câteva luni, artistul din Republica Moldova a cerut-o de soție pe iubita lui, iar cei doi se pregătesc de nuntă.

Denis Roabeș s-a născut în Republica Moldova, în august 1989, și a studiat marketing-ul înainte să se apuce de muzică. Artistul de 32 de ani a colaborat până acum cu Delia, Inna, Irina Rimes.
MAI POTI CITI